Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
vica, nyugi! Ne idegeskedj, mert az sem jó ám :)
Ma is lesz vérvétel? Mert akkor egyértelműen látszik, hogy emelkedett-e a szint vagy nem.
UH is lesz?
Jaj, nagyon izgi, azonnal írj ám!!!!!!
Meli
Nyugi, majd én idegeskedek helyetted :) Telefonálj 11-kor és azonnal gyere a hírekkel :)
"Dupla vagy semmi" a tét!!!!
Meli
Sziasztok. Vica nagyon drukkolok neked! Nem lesz semmi baj.:) Kicciri és Irszi! Nagyon sajnálom,hogy negatív lett... Irszi neked sokkal erősebb volt a második csíkod mint nekem, szóval egyértelmű,hogy nálam sincs baba...:( Nekem még mindig nem jött meg, és még mindig bő folyásom van. Holnap megyek dokihoz. Azt már csak kibírom valahogy, de tudom,hogy mit fog mondani..:(
Encsi.
Vica, elmúlt 11 mi van már a hírrel?
Meli
Vica várjuk az eredményt!
Gina
A HCG szintem feleződött, sajnos elindult a terhesség de nem fejlődött tovább. VAlamikor meg fog jönni, de egy dolog a méhen kívülit kizárták!!!!ennek nagyon örülök, mert tényleg így most az elején, mint megint később!
Köszönöm mindenkinek a drukkot! Kicsit megkönnyebbültem, úgyis már barnázgatok!
:( nem furcsa,hanem kegyetlen...
Livi voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!