Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Sziasztok!
Az én első babás tesztem is olyna volt hogy fehér volt a második csik,mintha a körmömmel belevéstem volna a csikot,de láttam hogy ott van,csak fehérbe....Rá 2 nyp mulva lett halványka,aztán még egy nap és a digis kimutizta:)
Hajrá:)
Szilvi
Sziasztok. Ma csináltam még egy tesztet...de talán mintha ez halványabb lenne mint a szombati. Tényleg nem értem..:( holnap kellene orvoshoz mennem, de nem tudom mit csináljak. Mert hiába megyek holnap,még ha terhes is vagyok mert semmit nem látna hisz akkor még csak a 12. napon lennék ha minden igaz. Bár késik már 6 napja...:( lehet már tényleg csak oda képzelem azt a csíkot..:( mert a másikon már tisztán kivehető szabad szemmel...de a mostanin szinte nem is látszik...
Encsi.
De látja a doki a nyálkahártyádon ha van valami....
Én 4 hetesen mentem,mert féltem,hogy jo helyen tapadt-e meg...igy elmentem.
26mm volt a nyálkahártyám:))Igy sejthető volt már a dolog,de jo helyen volt és ezért mentem,utána vártam türelmesen,szóval menj csak el nyugodtan a dokihoz,ártani nem fog,még akkor sem ha hüvelyi uh-t csinál!
Drukkolok!
Szilvi
Lefotóztam,de semmi nem látszik rajta úgy...:S lehet veszek majd egy 10-es érzékenységű tesztet, mert ezek 25-ös x-epil tesztek voltak.
Encsi.
Mondtam,hogy képen nem látszik...:S De szabad szemmel jól kivehető.
Encsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!