Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Akkor lehet veszek még tesztet hogy vasárnapra fel legyek készülve.
Meli szerinted melyik a legjobb mert a Gábriel is 25-ös, érzékeny tesztet vennék akkor a gyógyszertárba, vagy dm rossmann:)
Jajj annyira izgulok
NAGYON IZGULOK!!!!!! De legalább 4 órát ne igyál és ne pisilj tesztelés előtt!!!! Legjobb az első reggeli vizeletből csinálni!!!!
DE ne várj addig, mert nem bírom ki :)
komolyan küldök egy tesztet, csak ne várass már vasárnapig :))))
Meli
Csajok!!! Ez a tegnapi 12,5 érzékenységű tesztem, ma szét szedtem ahogy a Szilvi javasolta, és tényleg ott van a két csík!! Szabad szemmel tisztán látom, de azért felrakom nektek is a képet. [link]
Encsi.
LÁÁÁÁÁÁÁÁTOMMMMMMMMMMMMM :)
Meli
Jajjj annyira izgulook... El se merem hinni,hogy talán 3 év után sikerült!!!!De az nem baj,hogy ez tegnapi teszt, és csak ma reggel láttam rajta? Mert tegnap már egyáltalán nem néztem meg, főleg nem a doki után, csak bőgtem egész este... mára meg olyan a szemem, mint akinek bevertek... Ha tényleg május 2-án volt a spontán peteérésem akkor pont ma van a beágyazódás utolsó napja! Szerintetek jó a Gravida terhes vitamin?!
Encsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!