Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Vica mikor van a nem várt idő???Én aznap amikor megtudtam,hogy van peteérésem láttam egy gólyát:)))a pici gólyájával:)) párom pedig vett magának coca colát és ugye most vannak rajta nevek ő pedig véletlenül a Papa colát vette:)) hátha ez jel:)
puszi mindenkinek
Évi
Sziasztok, Vica vagyok!
Évi én vasárnap hétfő körülre nem várom, nyilalgatok ma is , és egy picit egy tizedet lejjebb ment a hőm, ami akár jó jel is lehet!!!!Én annak veszem:)
Sziasztok csajok!!!!
Olyan jó, hogy jelentkeztek! Irszike, jó volt olvasni a hosszú levélkédet !
Csajok, mekkora lenne, ha most mind babásak lennénk!
Nyithatna a Gyakori Óvoda :)
Meli
Sziasztok lányok!
Itt van kép Liliről:)
Irszikém!
Tejci ügyben már semmi nincs sajnos,eddig tartott,tápszerezünk,hát ez van,fontos mert fontos,de ettől még felnő:)
Már nem kesergek rajta:)
Eléggé nem vagyok topon igyse lelkileg,gondolom a hormonjaim rendeződnek még vagy klimaxolok:D
Viszont drukkolok neked és lesz baba hidd el,ha most belehuztok:)))
Krisztikém!
Gyerünk együtt kell babásodnod Irszivel:))
Uj lányok,nem igen tudom követni a neveket és a történéseket,de drukkolok mindenkinek és küldöm a sok pozitiv energiát:))
Hajrá lányok:)
Szilvi
SZILVUSOM, LILI CSODASZÉP BABA, ANNYIRA GYÖNYÖRŰ ÉS FORMÁS :)))
NAGYON DRÁGASÁGOS :)))
Meli
Drága barátnőm:)))))))
Akit itt ismertelek meg több mint 1 éve csajok!
Melusommal már több mint 1 éve nyomuk,azota iszuonyatosan jó barátnők lettünk!
Együtt voltunk mindenben és mindnehol:)
Fogtuk egymás kezét végig,de még ha külföldön volt,akkoris:)))
Nagyon szeretlek Melim!
Remélem mi hamarabb találkozunk:))
Puszillak:)
Szilvi
Szia Szilvi,tényleg nagyon szép baba :) kis formás:))ti mióta próbálkoztatok??és spontán vagy segítséggel sikerült??puszi
Évi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!