Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Szilvi, Lili olyan nagy már, azta!!!!!!!!!!!!!! :-) <3
NAgyon szépséges Lili hercegnőnk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Krisztike, nagy a csend... nem kellett volna neked már nem megjönnie, husom????????????????????? Most akkor kélik???????????? :-)
Nagyon szorítok ám!!!!!!!!!!!
Encsi, szerintem ez egy szépen lassan pozitívvá váló teszt lesz, bizony! Minden csík csík!
Persze az lenne az igazi ha rózsaszínes lenne, de lehet hogy a legelején még annyira halvány, hogy szinte nem is látod a színt!!!!!!!!!!!
Jajj, ez nagyon izgalmas!!!!!!!!! Szorítunk neked, meglátod pár nap múlva erősebb és színesebb lesz!!!!!!!!!
MElike, mi újság veled? Érleled a csodatüszőidet? A csodababátoknak :-)
Livi? Évi?
Velem semmi jó sajnos, újabb egy hónap várakozás. Most VÉGRE megnézték a prosztatáját is, hát ne tudjátok meg mit hallgatok azóta is... Szegény, nagyon sajnáltam! Bent volt az aszisztens is, de nem csinált semmit, csak nézte... Nem is értem.....
A mérete és a tapintása jó, de a fehérvérsejtszám azóta ismét emelkedett. A góckutatás is megy tovább, + várjuk az eredményeket, a prosztatamasszázs utáni pisit és a húgycsőből vett mintáét is. Jó sokat fizettünk.... :-(
Én jövőhéten megyek az én dokimhoz, kíváncsi vagyok rá hogy ő mit szól, és mit gondol, mik a kilátások. Amíg ebből nem jövünk ki Meli, nekünk sincs esélyünk a babára, nekünk még lombikkal sem. Persze azért én mégis minden hónapban reménykedek egy kicsit.... Irszi
JAjj, most olvasom csak az előzőeket! :-)
Gina, de jó, december 10!!!!!!!!!!!!!!! Akkor nem fogsz legalább kínlódni a nagy melegtől a végén! :-)
ÉS lehet hogy a Mikulás hozza nektek a babát!!!!!!!!!!!! :-) Milyen szépséges karácsonyotok lesz, istenem!!!!!!!!! :-)))))))))
Vica, nagyon szorítok hogy 20.-án egy szép erős pozitívat tesztelj te is!
Kriszti, akkor ezek szerint megjött. Átaludtam :-)
Igen, lehet hogy a lapar lesz neked is a megoldás! Én tuti megcsináltatnám ám most, szerintem max. 6 hét múlva mehetsz áztatni magad! Minél előbb kérdezz rá a dokinál, akár telefonon, és csináltasd gyorsan meg szerintem!!!! Aztán nyáron rápihensz a babára, és akkor ősszel babásodunk! Nekem amúgy is azt jósolta a sógornőm, hogy nem tudja megmondani hogy miből gondolja, de ősszel leszek terhes. Puszi csajok! Irszi
Sziasztok! Encsi nagyon drukkolok! !!! Azért az ot nap mar szerintem jelent valamint! Huu remélem ott a baba!
Lili baba gyönyörű annak idején kiszamoltam hogy mikor fogsz szulni es lam meg is erkezett;-);-);-);-);-)
Irszi kérlek ne add fel! !!!! Ha vegre megvizsgáltak a parodat akkor, annak alapján lehet tovább lépni!
Vica látszik babokad nagyon is jelen van ;-) milyen tünetek vannak meg? ?
Sziasztok lányok itt vagyok!!!! :)))) Jajj de jó hogy többen lettünk.Na első,Gina,december 9-én születtem,de jó hogy a babád akkor fog majdnem születni,az enyém is akkor született volna ha megmarad....mindegy.Vica,jajj nagyon izgulok érted.Nekem most van valami megtettünk érte amit a haza megkövetel! :DD De mint mondtam most nem parázok rá.Jobb így.Encsi,Kiricci örülök nektek!Encsi tegyed gyorsan föl azt a tesztet,a lányok az enyémet is elemezgették annak idején! :)))Mindenkit puszilok :) Livi.
Ja az újaknak szólóan én 33 éves vagyok első babánkat várjuk,3 éve.Férjem 35 éves.Puszpusz.
Az elmúlt 2 év alatt ilyen tesztjeim voltak, ahol látni lehetett nagyon halványan a 2. csíkot.
SZERINTETEK EZEK ALAPJÁN LEHETSÉGES, HOGY VALAHA MEGTÖRTÉNIK, HOGY LESZ ILYEN HALVÁNY POZI TESZTEM????
mert ugye azt mondták, hogy összeférhetetlenek a petesejt és a spermiumok.
De ezek szerint lehet, hogy nem mindig??? Mert ezek azért bíztató tesztek, nem?????
Meli
Meli ha annyira összeférhetetlenek akkor a teszt miért mutatja a potitívat??szerintem ez jó hogy ennyire is látszanak a csíkok.Inkább azt találják már meg hogy mit csináljatok hogy megmaradjon a kisbaba.
Szerintem jó jel.Évi
Sziasztok. Hiába fotóztam le a képet, nem látszik rajta semmi, csak szabad szemmel...:( De kb. olyan tesztem van majdnem mint amit Meli rakott fel, és azok közül is az utolsó teszt az ami olyan mint az enyém, csak egy iciri-picirit talán halványabb!! Hallottam olyanról,hogy van spontán peteérés is. És elgondolkoztam rajta,hogy lehetséges lenne,hogy nekem volt?! Mert ha már április 22-én sikerült volna akkor tuti,hogy kimutatná tök erősen... Viszont ha nem akkor történt, akkor most lennék a 10. napon, és amikor a tesztet csináltam akkor meg a 9.napon voltam.
Encsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!