Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Szurkolok Neked Encsi :)
puszi
Évi
Sziasztok Vica vagyok!
Nálam semmi újság, még ovum se volt, úgyhogy nagyon az elején vagyok:)
Lilike nagyon szép!
Meli, hogy vagy?
Irszi, szorítok hogy ne legyen ilyen rövid ciklusod, hanem 9 hónapig tartson:)
Szép napot Mindenkinek!
Szilvi gyönyörű a babád!
Olyan jó nézegetni.
Azt hiszem, ha nekem végre születne le sem venném róla a szemem, egész nap csak csodálnám:)
Sajnálom, h nincs elég tejcid, nem tudom a hókuszpókuszokkal hogy állsz, de egy ismerősöm a kecskerutát itta, amitől volt elég teje, de aztán hogy attól lett- e több, azt nem tudni, lehet véletlen. Ez egyébként PCOS-eknek jó gyógynövény. Segít a vércukorszint normalizálásában.
Irszi, sajnálom, hogy rosszak az eredményeid:(
Mik lettek az értékek? A Körúti Orvosi Centrum- tól lakom 5 percre, milyen érdekes:), de jól emlékszem, hogy tatai vagy ugye? Milyen gyönyörű város, imádom az Öreg tavat és környékét. Megvan még a a Harangláb cuki?
Csatlakozom Vicához jó hosszú 9 hónapos ciklust kívánok neked:)
És persze mindenkinek.
Kriszti milyen szerencsés vagy, hogy a szüleidhez el tudsz menni vidékre pár napokra, néha nekem is annyira elegem van a nyüzsiből, és mennék csendes helyre, a jó levegőre. Drukkolok, h meg ne jöjjön neked se véletlenül sem:)
Nekem 3 napom van kb menzeszig.
Meli a Fer 14 tényleg ennyire jó? Neked elhiszem, veszek az uramnak.
Puszi csajok. Pozitiv teszteket mindenkinek!! <3
Lilla
Sziasztok
Igen az biztos,hogy kiürültem és pont most fogok menni hétfőn a meddőségibe uh-ra,megnézik van e peteérésem,jajj nagyon kíváncsi leszek.....addig is próbálkozunk hátha sikerül..:))))puszi
Sziasztok!
Kriszti köszönöm,jol vagyok és bizom benne,hogy a babóm is szépen fejlödik.
A reggeli rosszullétek meg vannak,de kibírható. :)
Holnap reggel megyek a védőnéninkhez és kitölti a várandos kiskönyvemet. :)
Utánna megyünk haza anyumékhoz. :)
Szombaton lagziba megyünk, vasárnap meg családi horgászat.
Hétvégénk elég mozgalmas lesz,de legalább kimozdulunk itthonról.
Orvosomhoz majd május végén kell mennem, már várom,hogy újra láthassam a babóm szívdobogását.
Nem tudom ki hol is tart,de mindenkinek szurkolok a pozitív tesztekért .
Szép hétvégét mindenkinek!
Gina
Na hajrá,hátha ez a jele hogy nincs semmi váladék :))Ír feltétlen,majd hogy mi van vasárnap :)))Megy a drukkkkk
Puszi
Évi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!