Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Encsi, nyugodtan vedd a digitálisat, nekem is az volt, szuper volt, mert nem kellett hosszú percekig mérni.
Csipogott és már kész is volt!
Lívi, én nem duphastont hanem utrot szedtem,ugyanúgy csökkent a hőm mellette, és ugyanúgy megjött és nem tolt ki semmit. Szóval nekem megjött mellette és akkor teszt negatív és megindult a vérzés, én meg abbahagytam a gyógyszert.
Vica
Helló Csajok, Köszi Vica én is úgy gondolom, hogy ez magas, mármint az éhgyomri cukrom, és már nem nagyon emlékszem, de szerintem pont előző este 11-kor pizza+ brownie kombót ettem:)
Remélem csak ez zavart be.
Kaptam is ma beutalót terhelésre, meglátjuk.
Tényleg sok az L-es név itt:)))), nem csoda, ha keveritek:-)
Lívi ne hagyd abba a Duphastont, lehet nálad később mutatja a teszt, hogy baba van, és ha van, vetélést idézhetsz elő. Ha nincs nem lesz semmi baj, ha kitolod pár nappal a ciklust. Nekem volt, hogy nem jött meg progival (talán akkor pont a Duphastont szedtem én is), volt, hogy igen, de akkor is csak barnázással kezdődött. Szerintem várj még 3-4 napot, és aztán hagyd abba, ha akarod, és persze, ha nega a teszted. Addigra azért már egy megbízható 10-esnek mutatnia kell.
Én nem bírtam magammal, és ma bejelentkeztem a SOTE I Reprodukciós Osztályára, június 4-ére kaptunk időpontot (ráérünk)hátha tudnak még újat mutatni, vagy mire elfogy a türelmem spontán babavárással sorra kerülünk inszemre.
Jaj a férjem ki fog akadni, már unja az orvoshoz járkálást :)
Meli tudom nem fiatal már a párocskád, de azért nem is meddő, szóval ne add fel. Elfelejtettem írni korábban, hogy a férjem andrológusa C vitamint is ajánlott nagy dózisban (1000 mg) minden nap, mert ettől erősödnek a legények, nem szaporodnak, de a fejük erősödik. És ellenállóbbakká is válnak.
Szilvi kis inspiráció gyanánt tegyél fel mindig képet Lilikéről, ha van időd:-)
Lilla
Sziasztok. Nekem még nem múlt el a hasszúrkám, de nem tulajdonítok neki nagy jelentőséget, mert még nagyon az elején vagyok.De nagyon reménykedem...:) csak három hét múlva kell vissza mennem az orvoshoz...kész örökké valóság...:S Mindenkinek nagyon szurkolok,hogy most sikerüljön.:) Lehet,hogy a pozitív teszt amiről álmodtam valakinek jót jelent.;)
Encsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!