Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Szilvus, és melyik E vitamint szedted? Mert ezer féle van, egyik drágább mint a másik:)
Ja bocsi hogy csak így berontottam:))))))) Vica vagyok, csak ma megyek a patikába és szeretnék vennék ami nem túl drága. Én is sima egyszerű snassz mezei folsavat fogok venni:))))
Vica
Mi a páromnak a sima bioextra lágy kapszulát vettük,de mától osztozunk rajta én is elkezdem :)))
puszi
Évi
Én 10 db-ot vettem 400 fgt-ért,de akkor jobban megéri az a 100 db-os:)
ez is ilyen zselé bogyó volt,de kevés ideig elég ugye a 10 db,igy vegyél olyan 100 db-sat!
a folsavat is a patikait vettem,az is pár száz ft volt!
És sok tejtermék és saláta:))
Szilvi
Sziasztok! Én a legolcsóbbat szedem, 400mg-osat.
Minden rendben velünk, és úgy, de úgy fel vagyok dobódva attól hogy spontán tüszőrepit produkáltam! Fantasztikus!!!!
Kíváncsi vagyok magamra, hogy sikerül-e nem bedőlnöm...
A melleim szinte hónapról hónapra jobban fájnak a 2. két hétben, de én ezt is a hormonháztartásom javulgatásának tudom be. Na, most fájnak a legjobban eddig, pedig 2-3 napja volt ovum.
Puszi csajok, Szilvike, szoptass amíg csak tudsz, 10 ml anyatej is anyatej -szerintem. VAn még elég, vagy már kell pótlás? Egyszer csak leáll és kész, vagy hogy van ez????? Irszi
sziasztok Lányok!
Sajnos nekem is megjött, pedig a szívem mélyén nagyon reménykedtem a spontán csodában.
De nem is értem, mit reménykedem :(
Meli
Meli!!! A remény hal meg utoljára. SOHA nem szabad feladni!!!! Történnek csodák a jó emberekkel!!És te az vagy!:) Megérdemled a picit, és meg is fogod kapni!!:)Ebben biztos vagyok. Ma megyek az orvoshoz 16-18 óra között. Szóval légyszíves szurkoljatok a tüszőimnek meg a nyálkahártyámnak!
Encsi.
Persze, hogy szurkolunk neked :)
Szedted az E vitamint? Vörösbor? Remélem, rendes kislány voltál :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!