Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Nagyon szép baba Lilike! :)
Lilla várom nagyon a holnapi teszted.
Gina
Szilvusunknak gratulálok, nagyon szép Lilike!!!!
Irszikém, én vagyok az akinek hamarosan ovuja lesz, most este már tojásos nyákfélém van, és szurkálok, hőm lepottyant,továbbá én vagyok az is, akinek csúnyán beszólt anyóspajti, ja és én is clostis vagyok:))
Vica voltam.
Meli drága, nem gondolkoztatok még egy lombikon? Fogjuk a kezed, gondold át!!
Jó reggelt lányok,
Szilvi most biztos nem olvasol minket, de gratulálok gyönyörű pici lányodhoz. Édes kis csöppség.
Jaj milyen öröm lehet egy kisbaba születése, el sem tudom képzelni:-)
Megcsináltam a másik a Lily tesztet (már csak ez volt itthon), ezen még halványabb a csík, mint a tegnap délutáni teszten. :( Ez a teszt szerintem becsap engem:(
Egyébként menzesz sehol, és a hőm is 37,2.
Fáj a mellem, és a derekam. Anyukám azt mondja, hogy a derékfájás sajnos nem jó, az menzesz lesz:(
Most várni fogok, és megpróbálom nem beleélni magam, de most nehéz nem erre gondolni, mert még soha semmilyen csíkot nem láttam, csak ovu teszten.
Kriszi a rendelő központi száma: 1/469-4698, azonnal felvették, csodálkoztam is. Itt meg tudod kérdezni, hogy mehetsz-e időpont nélkül, szerintem egyébként biztos, a mi kerületünkben is úgy van, hogy kérhetek is, és mehetek is időpont nélkül indokolt esetben. Adnak majd egy másik számot, ahol előjegyzésre lehet jelentkezni, nekem épp diktálni akarta a csajszi, de a kollégája mondta, h nekem ne mert én nem kérhetek.
Puszi lányok.
Szép napot mindenkinek!
Lilla
Ez most az első clostis hónapom, mert szedtem két hónapot de nem sikerült, és pihi volt, most újra kezdtük ebbe a ciklusba, viszont most utrogestant is szednem kell az ovuláció megléte után:)
Vica vagyok
Lilla, kérlek tedd fel a tegnapi és mai teszted is, hadd nézzem meg :)
Köszi!!!
Meli
Kriszti, remélem nálad is baba van :)
De jó!!!
Beszéltem Szilvussal!
Még nagyon fáj a hasa, azt mondta, hogy sokkal rosszabb a császár, mintha rendesen szült volna.
Remélem, minden nappal jobban lesz.
A hétvégére lehet, hogy hazamehetnek.
A kis Lili gyönyörű! annyira imádom :)
Meli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!