Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Gina, olyan fantasztikus dolog ez, szívből gratulálok még egyszer!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pihizz csak :-)
A családdal mikor osztjátok meg a jó hírt? Hogyan mondtad el a férjednek? Olyan izgi, van remény, szépen sorban mindenki állapotos lesz!!!!! :-)
Krisztike, nagyon szorítok neked 2 nap múlvára! Akkor lesz a.... "kiderülés"? :-)
Takarítok, várom a vendégeket, laassan jönnek... Irszi
Ja, értem! Kicsit lassú a felfogásom.... :-)
Köszönöm!
Akkor ápr. 08. körül kell izgulni nálad, bár annak is örülök ha végre megint elkezdheted a Clostit, így jól megnőnek az esélyeitek!!!! :-) Irszi
Sziasztok lányok!
Kellemes nyullancsot:)))
Gina gratulálok, többieknek megy a drukk, én épp az ovumat várom:)
Vica vagyok
Vica, ez szuper, a legjobb az ovu- várás szerintem. Az még elég nyugis :-)
Ginának a nyuszi hozott pozitív tesztet, de most itt lesz anyák napja, gyerek nap.... És különben is, májusra jönnek vissza a gólyák, úgyhogy gólya dömping kell hogy legyen, ami együtt jár a zebra tesztekkel!!!!!!!!!!!!!!
Szilvikénk, vajon mi van veletek???????
Irszi
LÁNYOK!!!!
SZILVUSUNKAT MOST VISZIK A MŰTŐBE, CSÁSZÁROZZÁK, MERT LILI FEJE MÉG BE SEM ÉKELŐDÖTT A SZÜLŐCSATORNÁBA ÉS A MÉHSZÁJA SEM TÁGUL.
CSÁSZÁR LESZ, DRUKKOLJATOK MIND EZERREL :)
Meli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!