Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Sziasztok!
Ma van a nem várt napja és szerencsére semmi jele a mensinek, ne is legyen. :)
Reggel elsö pisiböl x-epil tesztel ilyet produkáltam.:)
halványka,de szabad szemmel jobban látszik.
Szerintetek?
Gina
Gina őszintén gratulálok!! :)
Ez pozitív!!
Látod mégis sikerült.:-)
Nagyon vigyázz magadra!
Mit érzel?
puszi
Lilla
Gina, ez nem éppen halványka, ez szuper pozitív!!!
Nagyon gratulálok!!!
Látjátok, itt tényleg sorban mindenki babás lesz :)
Irszike, mikor jössz a teszttel???
Meli
Lilla, tuti te is pozit tesztelsz :)
Meli
Gina!!!!!!!!!!!!!!! GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!! Bizony, ez egy szépséges pozitív teszt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)
Nekem hómező lett a reggeli, úgyhogy lányok az alkohol -még ennyi is!!!!- befolyásolja a tesztet, legyen az tanulság.
Azért nem is nagyon hittem el, mert most mensiztem....
Nem baj, 2 nap múlva remélem jó hírt mondanak, és végre megkezdődhet a stimulálás!!!!!!!!!!
Lilla, Livi, a most már nem fog megjönni nektek sem reméljük!!!! Bizony, mindig reménykedni kell, máshogy nem lehet!
Krisztike, Meli, úgy várom hogy megtörténjen már végre velünk is a csoda...........
Szilvikém, kitartás, már biztosan nagyon nehéz nektek. Együtt érzek, már amennyire tudok.
Hozzánk vendégek jönnek, úgyhogy megyek is. Puszi mindenkinek, és boldogságos húsvéti ünnepeket kívánok!!!!!!!!!! Irszi
Gina! Most olvastam vissza hogy ti láttátok a gólyákat!!!!!!! :-) Ez annyira fantasztikus! Tuti van valami misztikus ebben a gólyás dologban!
Mi is láttunk a múlt hétvégén egyet a férjemmel, remélem csak azért késik egy kicsit, mert az alföldön láttuk, és kell pár hét mire ideér hozzánk... Irszi
Lívi, Lilla, Meli, Kriszti, Irszi nagyon köszönöm a jó kivánságokat, aranyossak vagytok!
Még fel sem fogtam,de nagyon örülök! :)
Picit mensisen szurkál a hasam,meg csikis a cicim :)
Nekem a gólyák meg hozták a babát a kisfiamnál is,ezért Örültem tegnap amikor ujra láttam öket. :)
Most megyek pihizek kicsit,mert délután jönnek anyumék. :)
Puszi mindenkinek!
Gina
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!