Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Köszi Kriszti,hogy drukkolsz és egyetértesz velem.
Most is mensisen görcsölgetek, a reggeli csak forgott a számban, és ugy érzem sok a gyomorsavam.
De éjszaka hagyott a kisfiam aludni és olyan kipihenten ébredtem.:)
Van itthon egy Gabriel tesztem,de megtartom még egy kicsit.:)
Jaj nagyon reménykedem,hogy nem jön meg.
Peteéréskor feszitö érzésem volt, ovukor meg nyálkás folyásom ami 17dikén volt.
Együtt voltunk elötte 2naponta, akkor is meg utánna is kell ennél több.
Na várjuk ki mi lesz, még 3 nap és kiderül.
Puszi csajok!
Gina
sziasztok lányok!!!
Teszteljetek, mert jobban izgulok értetek, mint bárki :)
Szilvikénk még egyben van. Most beszéltem vele. Kőkemény a méhszája és nem akarják neki beindítani csak a betöltött 41.hét után, és szombaton tölti a 41.hetet.
Persze a kislányát és kisfiát is túlhordta, úgyhogy Lili sem kivétel :)
Szerintünk szombaton meg kellene magától is indulnia a szülésnek, Szilvus azt számolta, hogy akkor jön el igazán Lili ideje.
A dokik tehát elvileg szombatig várnak. Lehet, húsvéti babus lesz a Lilike :)
Nagyon drukkolok Szilvusunknak!!!!!
Meli
Jaj Livi, nagyon kérlek, mutasd a mai tesztet is, kérlek!!!!!!!
Meli
Olyan nagyon drukkolok :)
A mai reggeli tesztem. Napközben volt barnás folyásom nem sok, folyamatos menstruációs görcseim vannak, fejem is fáj. Ezek annyira nem tetszenek. Ma elkezdtem inni a palástfű teát :) nem tudom mennyire segít a megtartásban :) de igyekszem mindent megtenni. A mai teszt viszont elég rossz minőségű volt mert száradás után szétesett teljesen pedig nem volt benn sokáig a pisiben kb 10 másodpercig. Vaterás teszt, nem tudom ki használ ilyet de ha nem jön meg akkor veszek egy bótit. :D :D
Nem birtam ki és csináltam tesztet. Kár volt. Tudom reggeiböl jobb, negatív lett. :(
Reménykedem,hogy nem jön meg és korai volt a teszt.
Gina
Sziasztok!
Gina, sajnálom:(
Majd a következő a mi hónapunk lesz!
Livi, gratulálok a teszthez! Illetve a halvány csíkocskához! Hol jársz, hányadik napon? :-) Én látom a csíkot, de elég szürkés, neked szabad szemmel rózsaszínes? Vagy az előző? Remélem a palástfű segít!
De izgi!!!!!!!!!!! :-) Én is megint azon gondolkodtam hogy ránézek, olyan furán érzem magam, de nem! Az a jel, ha nem jön meg és kész. Legkorábban a 28. napon tesztelek ha kibírom, de ha nem jön meg, csak akkor kezdek örülni. Sőt...
Szilvikénk, nagyon drukk hogy a nyuszi kicsalogassa a kisasszonyt!
Meli, hogy vagy?
Kriszti, úgy irigyellek a dokid miatt!
Lányok, én el vagyok havazódva, majd a hétvégén igyekszem behozni a lemaradásaimat....
NAgyon sok a meló, és állandóan hosszúzok, már kezdem uni, és jó lenne magammal /magunkkal is törődni. Egyre jobban izgulok hogy mi lesz a Körútiban ha megyünk kedden. Megjött az eredmény, de természetesen telefonon nem mondanak semmit..... Puszi mindenkinek! Irszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!