Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Sziasztok lányok!
A kórházból jelentkezem,ma feküdtem be,mert Lili még mindig nem akar kijönni:S
Semmi jó nincs:S
Megvizsgált a doki,uh is volt és napi 2 nst van....
De a doki még a méhszájamat se éri el,annyira fennt van és még mindig teljesen zárT:(
Magzatvizet se tudnak igy nézni,tiszta ideg vagyok:S
Mellelseg semmit nem csinálnak:S
Holnap megyek a főorvoshoz,majd ő is megvizsgál és majd dönt mi legyen,hogy inditja meg....
Bár ki tudja vár e még:S
Már most unom ezt a procedurát,mert ez igy marhára nem fasza:S
Krisztikém!
Drukkolok neked :)))
Meg mindenkinek lányok:))
Szilvi
Negativ persze. Annyira tudtam.
Szilvus ugy orulok h.irtal!!!Akkor onnan mar kettesben jottok ki :-DElhiszem hogy mar feszko van benned...Lilike nagyon makacskodik:-))mi lesz kesobb?!:-DNagyon szurkolok h.induljon be es nyiljal meg hagy jojjon ki a kis Hercegnonk :-) Olyan boldogsagossag ez :-))Veled vagyunk Szilvi fogjuk a kezed a labad a homlokod a hajad a trded mindenedet es nagyon szoritunk h.induljon meg kifele a Kislany :-))
Kriszti nagyon sajnálom, hogy negatív.((((. Annyira bíztam benne pedig, hogy örömhírt írsz ide.
A dokid mit mondott, mit tesz, ha nega? Nem írt fel gyógyszert, ami meghozza a menzeszt?
Gina, amíg nem jön meg ne keseredj el, még lehet baba...:)
Lívi veled mizu, mikor tesztelsz?
Szilvi megy a drukk nagyon, hogy a kisasszonyka magától elinduljon már kifelé;) Szegény ebben a ronda időben nem akar kibújni.
Puszi lányok!
Lilla
Sziasztok lányok ma reggel ezt teszteltem még két nap lenne vissza a nem vártig. Puszi Livi! Halvány pozitívnak látom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!