Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Meli, ez annyira szörnyű, tényleg nem lehet mit írni, csak hogy amennyire lehet, veled vagyunk a bajban is.
Rettenetesen sajnálom.
Tudod, van az a lombikos ismerősöm, ahol 2 baba született, egy kislány és egy kisfiú. Ott is több sikertelen inszem után, a második lombik sikerült.
Akkor is 3 babát kapott vissza, és csak két szikhólyag volt az uh-n, de szerencsére ők már pár hónaposak azóta.
Azt mondják, az első nagyon nagy csoda ha sikerül sajnos.
De át sem lehet érezni a fájdalmad, mást nem tudunk, csk a szavainkkal támogatni.
Szilvi, mi lesz? Már túlhordod a kishölgyet, igaz? Semmi?????????????? Irszi
Kedves Kislányok! Szörnyű idő van megint, borzalmas, ezért késnek a gólyák:((
MELI!
Annyira elszomorított engem is, hogy nem sikerült, és nagyon-nagyon sajnálom. Átérzem, hogy mit érezhetsz, de nem a Te a hibád!!Ez biztos, és remélem még csak véletlenül sem okolod magad. Most nagyon fáj még, ebben biztos vagyok, de NE ADD FEL!. Sógornőmnél 3-ra jött össze, az Ördög Nórinak is 3-szorra sikerült. Olvastam egy könyvet "Gólyára várva" c. talán ismeritek, egy lányzó írta nevét, fényképét felvállalva, és náluk is 3!-ra sikerült a lombik. Ezt a könyvet el kellene olvasnod, én végigsírtam, de főleg a végén, amikor pozitív lett a teszt.
Meli ezt át kell élned, rendezd a gondolataidat, és az érzéseidet addigra, amikor már indulhat az új program, az új remény!!!!
Biztos semmi nem vigasztal most, de tegyél olyat, ami örömet okoz(vegyél egy új ruhát, vagy menj el masszörhöz, fodrászhoz pl), az a lényeg azt csináld amit szeretsz, és most gondolj csakis magadra!!!), és próbálj nem gondolni rá. Amikor visszakaptad a babákat, biztos nézték a nyálkahártyát, szóval a következő alkalomnál már pontosabban el tudja találni az orvos azt a napot, amikor vissza kell kapnod őket.Szóval legyél nagyon erős most:) Rengeteg pozitív és optimista energiát próbálok gondolatban küldeni feléd!!:-D
Irszi, most én is szedek duphastont a 21. ciklusnaptól, mert nem elég vastag sajnos nekem sem általában.
Nem tudom másnál hogy van, de nekem nem minden hónapban lesz ugyanolyan vastag, és ha középidőben nézte a doki, és vékonykának találta, akkor mindig kaptam. De nem volt minden hónapban szükségem rá. Volt, hogy megfelelő vastagságú volt. Szóval minden ciklus más,néha ezerrel működik a sárgatest, néha nem. Ezért néha erősebb a menzesz, néha gyengébb. Fogalmam sincs mi befolyásolja.
D vitamin hiány is okozhatja, ezt is mondta a dokim, bár nekem nem nézték még, de tuti kevés van nekem is, ezért én szedek. 1 hónap múlva megnézzük.
Krisztike remélem elmész dokihoz!! Jaj de utálok költözni én is de aztán olyan jó a végeredmény, amikor a szuper tiszta lakásban minden a helyére kerül. A cigiről pedig tessék leszokni, tudom, hogy nehéz, mert én is cigiztem régen, de nem lehetetlen:-) Nővérem is a pozi tesztet fogva gondolta, h na akkor most nincs több cigi, de olyan feszült volt, és stresszes, és az elvonási tünetektől szenvedett, h a dokija azt mondta ezzel többet árt a babának, mintha napi 1 szálat elszívna. Szóval ezért (is) jó leszokni, már előre:)).
Gina én semmit nem érzek, bár még talán korai lenne. Nagyon drukkolok neked, reméljük azért érzel szagokat, mert jön a baba.:-)
Szilvi?? Holnap fekszik be ugye?
Szép napot Mindenkinek, bár ez viccesen hangzik a szakadó hóban, remélem azért Húsvétra eláll:-DD
Lilla
Krisztikém, megy a drukk, nem csinálsz terhességi tesztet előtte???
Vica vagyok:)
Csajok Kriszti, Lívi, ez annyira izgi, juj ezerrel megy a drukk!!!!
Azonnal írjatok, amint megtudtok valamit!
Most már jó híreket akarok olvasni <3
Lilla
Sziasztok!
Kriszti, Livi megy a drukk ezerrel nektek.
Kriszti várjuk az eredményt.
Csajok én azt hittem tegnap este,hogy itt a vég, szédültem fájt a fejem és hányingerem volt, a hasam görcsölt. 7orakor be is aludtam,majd fél 10kor arra ébredtem,hogy lázas lehetek,hát höemelkedésem volt. :(
Reggelre már semmi bajom nem volt.
Nekem gyanus,hogy le is betegszem,meg meg is fog jönni.:(
El vagyok keseredve.
Szilvi mi zujs veletek?
Basszus Irszi ne haragudj rám,de én most jöttem rá,hogy téged folyamatossan Irisznek szolitottalak. Bocsi!!!!!
Lányok lehet jobb lenne idöjárás szempontjábol,hogy decemberben lett volna húsvét,most meg Karácsony. Tiszta bolond ez az idő, már kb 2cm a hó és még mindig esik rendessen.
Szépnapot nektek!
Gina
20cm hót akartam irni. Én tiszta zakkant vagyok ma.
Nézzétek el nekem.
Gina
Sziasztok Lányok!
Tegnap visszamentünk a dokihoz. Megnézett ultrahangon és mondta, hogy nagyon szépen beágyazódtak mind a ketten és még éltek 6-8 napot, kb. múlt héten csütörtökön halhattak meg :( Azt mondta, hogy genetikai hiba miatt haltak meg. Valószínű, hogy rossz volt a kromoszóma a spermákban. Mert hogy Ők csak alakilag tudják, hogy egészséges lehet, a legszebbeket és legfürgébbeket választják ki, de természetesen attól lehet beteg a sperma. És hogy nekünk most sajnos két beteg jutott ki, annak ellenére, hogy ezek voltak a legszívósabbak, hiszen a többi már kint elpusztult.
Most tele van nagy-nagy sárgatestekkel a petefészkem, ami iszonyatosan feszíti az egész hasamat és most úgy nézek ki,mint egy 4 hónapos terhes nő. Hatalmasra puffadtam és fáj a pocim. DE ez állítólag pár héten belül leapad.
A doki természetesen bíztatta a szerelmemet, hogy tovább kell menni, hiszen minden 25. lombikból baba lesz! Micsoda??? Minden 25.??????? Uram Isten!!!! Hát én ugyan nem megyek tovább, ez biztos! Nekem ez óriási kockázatvállalás volt és nem akarom még egyszer. Már csak a lelki fájdalom miatt sem, a testi fájdalomról nem is beszélve.
Nekem ezt valahogy meg kell emésztenem :(
Nagyon drága vagy, hogy végig drukkoltál, nagyon köszönöm!!!
Most igyekszem regenerálódni és talpra állni :(
Nem tudom felfogni, hogy ilyen kicsi a siker arány :(
Tudod, dumáltunk a Gyöngyivel, Ő csinálta a megtermékenyítést is. És mondta, hogy az egész egy kísérletezés. Most a köv. alkalommal egy teljesen másféle táptalajba tennék az embriókat, amivel lehet, hogy jót tennének nekik, de lehet, hogy éppen kinyírnák őket. Ezt nem tudják előre megmondani.
És hogy lehet, hogy most nem vinnék el 5 napig, hanem 2-3-4 napig és utána tennék fel őket. És hogy a 3.lombiknál megint más táptalaj, megint másik időpontban tennék fel.
Összegezve azt mondta, hogy kb. a 6-7.lombiknál már eltalálják a jó konstrukciót, ezért kell tovább menni.
Hát nekem ez nem tetszik. Annak ellenére, hogy lombik előtt megbeszéltük, hogy nem lesz több próbálkozás, mert nagyon kockázatosnak tartom!!!! a párocskám nagyon beleélte magát, de én nem vagyok kísérleti patkány. Annyira fáj a méhem, hogy ez őrület :( Mintha szülnék :(
Meli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!