Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Küzdj a lelkeddel Meli! Hidd el ha újra belevágtok, sikerülni fog. De én egy másik intézetbe mennék, a Káli intézetről nagyon jókat hallottam!!!
Van remény csajszi, hidd el!!!!
Vica voltam
Livi, Vica, drukkolok nagyon nektek!!!
A rajzolgatás nagyon jó dolog!!!!!!!!!!!!!!! Én vásárolgatok a drágámnak /drágáimnak :-)
Lányok, egyre többször érzem azt hogy ikreink lesznek.....
H...lye dolog, de valahogy nem tudom "eldönteni" hogy fiú lesz-e, vagy lány (amikor rá gondolok, és próbálom elképzelni hogy a karomban tartom pl.), és rengetegszer az jön be, hogy egy ikerpár: egy kisfiú és egy kislány.
Pedig megmondom őszintén, ha már ikerpár, akkor én nagyon szeretnék egypetéjű kislányokat.... mint két tojás, hogy alig lehessen megkülönböztetni őket.
És érdekes, amikor eszembe jut a bab, akkor vagy egy kisfiú, vagy egy kislány -ra gondolok, és akkor jön a következő kép: hogy egyszerre lesz egy kisfiam és egy kislányom! :-)
Biztosan nagyon nehéz lenne, de azt hiszem, életem álma válna valóra....
Lilla, mi lesz azzal a teszttel????? Össze vissza izguljuk magunkat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szilvike, de jó lehet nektek otthon! Remélem apa kitett magáért, és úgy várt, ahogy kellett! Tiszta lakás, meleg kaja..... Virág??? Ezt már csak félve mondom :-)
Tényleg, mesélj majd el mindent, milyen volt a szülés, amikor először megpillantottad, ahány látogatód volt (és örültél-e), hogy megy a szopizás, mindent!
Meli, lesz ebből másik próbálkozás, a lelked mélyén már te is tudod, és kell is, hiszen babát szeretnétek, és lesz is kisbabátok! :-)
Lehet hogy érdemes lenne elmenned egy reikire, vagy jógázni, vagy ilyesmi előtte, nem? Kicsit rendbe rakatni a lelked :-)
Kriszti... kísértetiesen hasonlít egymásra a mi két hónapunk! Mármint a ciklusunk. Nem legyen igazam, de ez sajnos szerintem is a mensi előszele. Ugyanez volt nálam.
Viszont.. van egy olyan érzésem, hogy -kapaszkodj, és jegyezd meg!!!! -három hónap múlva, júliusban pozitívat fogsz tesztelni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Egy a kérésem, hogy a nemvárt napján tesztelj :-)
Ez amolyan női megérzés, sok ilyen dolog bejött már nekem :-)
De jó lenne! Ha bejönne, elmehetnék jósnak! :-)
Kini, mi a helyzet veletek?:-) Kaphatunk egy pocifotót??? Biztosan jó nagy már! :-) Hogy van a kisasszony?
Kismama Vica, te azért olvasol minket néha? Hogy vagy?
Nekem ha minden igaz, megvolt az ovum, most a nyákom is mintha elég normális lett volna ( csak ragacsos van, tojcsis nincs gyógyszer nélkül), szóval várok. Bár, sok esély nincs ezzel a bacis spermával ugye....
Mindegy, a remény hal meg utoljára!
Azt kérem a nyuszitól (most már biztos rámér), hogy idén nyáron, de legkésőbb idén ősszel már legyek kismama!!! Köszi nyuszi! Irszi
Tényleg csajok, favorit babanevek? Nekünk a kisfiú nevek közül a Levente tetszik éppen nagyon, a lány nevek közül nekem a Johanna, vagy a Flóra ()de a férjemnek nem, neki nincs kedvenc).
Irszi
Szép reggelt mindenkinek!
Irszi nekem is meg josolhatnád,hogy a második babám milyen nemü lesz, ha már ennyire megy neked? ! :)
Nekünk a név már akkor meg volt,mikor meg sem fogant még,de majd csak akkor mondom el,ha minden rendben lesz és tudjuk a nemét.
olyan furcsa,hogy szinte alig vrom,hogy reggel legyen és a 3in1 kv-mat megihassam,az első terheségemnél,meg már a szagától hánytam.:)
Lilla nagyon izgulunk érted, miért tüntél így el?
Vica, Livi ti lesztek a következö babásaink. :)
Kriszti,hogy vagy barnázás remélem el múlt már?!
Szép vasárnapot mindenkinek!
Gina
Sziasztok Lánykák!
Ne haragudjatok, hogy csak most írok,de végigdolgoztam a szombatot is , este már nem volt energiám, és most van egy kis pihim ma.
Tegnap ugyanolyan kis halványka tesztem lett, mint ezelőtt, aztán délután elkezdtem barnázni:(
Ma reggeli teszt totál negatív, és most fél órája megjött pirosan :-( 4 nap késéssel. Totál kiborulás:'(.
Utrot szedtem, nem tudom mi lehetett a baj. lehet túlterheltem magam tegnap a munkhelyemen (13 óra hajtás), vagy a stressz, mert az van ott bőven. A férjem még alszik nem is tudom, hogy mondjam el neki.
Hát ez van sajnos.
Meli csodás a könyv, most jó lesz olvasgatni, ki is nyomtatom és elolvasom:)
Olyan jó, hogy nem adod fel, és tényleg próbáld meg a Kaálit sztem is.
Aranyosak vagytok drága lányok, hogy izgultatok értem, én most nagyon-nagyon el vagyok kenődve:(
Olyan érdekes mert valahogy éreztem, hogy nem szabad annyira örülnöm ennek, és beleélni magam.
Na nem baj majd most ebben a hónapban csak azért is baba lesz!:)
Gina olyan gyönyörű a teszted, minden rendben lesz, örülök, hogy jól vagy.
Irszi! Én is nagyon szeretnék ikreket!!! Olyan jó lenne, bár én nem egyformákat, hanem egy fiút egy lánykát, nekem ez az álmom:-)
Kriszti holnap orvos? Ha ilyen kevés a menzesz nézesd meg magad mindenképp.
Én is terveztem, hogy elmegyek a dokibácsidhoz holnap, ha megjön, hát meg is jött, mert nincs Clostym, aztán az is lehet, hogy majd félidőben megyek, és ebben a ciklusban nem szedem, iszok cicka teát. Majd a következőben jöhet a Closty, de annyira kavarognak most a gondolataim ,hogy még nem tudom hogyan lesz, egyik percben így gondolom, a másikban úgy.
Csajok ki hányadik napon van most? Lemaradtam picit.
Puszi Mindenkinek!
Lilla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!