Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Vica, szerintem holnap akciózzatok, ma gyűjtögessétek a kiskatonákat :)
Nagyon drukkolok!!!!!
Nekem vasárnap lenne ovulációm, dehát nálunk sajnos nem lehet természetes úton baba :(
Gina, én felpontoztalak! :-) Engem is lepontoznak, pedig én is szoktam válaszolni, és csak azokre emikor normálisat tudok, ha olyan a véleményem azt már priviben írom, a pontozás miatt.
Akit zavar, az amikor feljön ide, nyomjon minden alkalommal legalább azon az oldalon mindenkinek egy zöld kezecskét, és így majd lassan felpontozódunk!
Meli, köszi a könyvet!
Oksi, én is szoktam másokat csábítgatni, tényleg az a jó ha sokan vagyunk :-)
Krisztikém, nagyon izgulok érted!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Irszi
Jajj Meli, köszi a könyvet!!!!!!!!!!!!! Én feltétlenül elolvasom!!!!!!!!!!!!!! És Szilvike, de jóóóóóóóóó nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!! Úgy irigyellek!!!!!!!!!!!!!!!
Holnap otthon.... Tudom, nem mindig rózsaszín buborékban telik az eleje, de akkor is nagyon irigy vagyok!!!!!!!!!! Puszi! Irszi
Szép reggelt mindenkinek!
Itt a 3 tesztem,ma ellöttem az útolsót ami itthon volt.
Mostmár bizom benne,hogy mi9nden rendben lesz és május 6dikán megyek a dokimhoz.
Lilla ma tesztelsz ujból?
Meli köszönjük a könyvet.
Irszi neked meg a felpontozást. :)
Szilviéknek,de jó ma mehetnek haza. :)
Livi , Vica hajrá, remélem ti is babásodtok!
Most megyek!
Gina
Kriszti sajnálom,hogy barnázol,de azért menj el a doki bácsidhoz és nézzen meg hétfőn.
Igen csak a 9dik héten akarok menni,mert a kisfiamnál is a 10diken voltam. Tudod sok olyat hallottam,hogy el ment az orvoshoz 5-6 hét körül és ahogy a doki meg vizsgálta, el ment a baba. én bizom benne,hogy minden rendben van és az én kis babóm rendben fejlödik odabenn.
Lilla várjuk a teszet. :)
Én meg mindjárt kész vagyok a húsi levesel és kezdem sütni a rántott húsit!
Szép hétvégét !
Gina
Sziasztok, Vica vagyok!
Gina meglepő, hogy ilyen sokára mész csak dokihoz, én aggódnék hogy jó helyen van-e, fejlődik-e, sőt nekem mondták hogy ajánlatos pozitív teszt után 2 héttel menni orvoshoz. De biztos minden oké lesz nálad:)
Meli, hogy vagy? Jobb egy kicsit?
Kriszti, nem lehet hogy a barnázás beágyazódás jele? Én drukkolok.
Nekem ilyen a hőm. Most vagy megvolt az ovu, vagy most jön már nem tudom
Holnapi napból remélem kiderül
Vica, ez nagyon úgy néz ki, hogy 17-én csütörtökön megvolt az ovud. szépen emelkedik a hőd napról-napra.
Szerintem már megvolt :)
Még mindig össze vagyok zavarodva és egyik percben azt gondolom, hogy tovább küzdök, másik percben kiborulok és feladtam máris.
Szóval még nem tudom, hogy mi lesz, de még küzdök a lelkemmel :(
Meli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!