Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Köszönöm Lánykák a kedves a szavakat.
Meli a könyved felét már elolvastam.
Nagyon tetszik:)
Amire rájöttem közben, hogy nekem a stresszt, és a negatív gondolatokat kell kiűznöm, mint például az úgysem sikerülhet érzés, és a bűntudat(a miattam nem jön össze érzés, mert a férjem tökéletes spermával van megáldva hála az égnek), amit érzek, amikor megjön:) Megfelelési kényszerem is van a családom, a barátaim, és a férjem felé.
Na ezeket kiverem a fejemből.
Relaxálni fogok, és megpróbálom nem streszelni magam, de komolyan.
És a legfontosabb, h nem nyírom ki a férjem az én mindent megteszek te semmit kezdetű hisztikkel, ami azért néha-néha előfordul. A könyvből sajnos sok ponton magamra ismertem.
Szóval változni fogok, és nem sírok többet, ha megjön:))), ezt magamnak ígérem meg:)
Vica milyen ovuteszteket használtál eddig? Ha normál érzékenységűt akkor az valóban nem jó PCOS-ben, de már van 30-as és 40-es is, azokat nem próbáltad? Én innen szoktam rendelni a teszteket,nagyon jó árban vannak, és kombinálhatom, a csomagokat terhes tesztekkel.
fastest.hu
puszi lányok
Lilla
Vicces hogy fas...(z) teszt :-)
Vica, az ovulációs mikroszkóp is rossz lehet szerinted? Lehet hogy akkor ez is állandóan páfrányos lenne.
TAlán tényleg jók az érzékenyebb tesztek.
Én a nődokimnál veszem a teszteteket, 200Ft/ db, de most megnézem ott ahol te is írtad.
Sütöttem képviselőfánkot csajok, ilyen lett:
Igen büszke vagyok magamra hogy sikerült! :-)
Puszi! Irszi
Sziasztok kislányok!
Végre itthonról irok:)
Szombaton kijöhettünk a kórházból délelött:)
Már alig vártam,szinte már benntlakásosnak éreztem magam,már a szülésznőkkel is barátnők lettünk:D
Gyorsba leirom mi hogy történt,már ha érdekel valakit:)
Kedden fektettek be,aznap semmi nem történt,főorvosi vizsgálat,zárt méhszáj és a doki azt mondta a méhszáj még éretlen a szülésre....
Ezt nem is értettem,hisz még a fogamzás napját is tudtuk,igy elszámolva se lehettem,de persze ezt hiába mondja a dokinak az ember....
Aztán naponta 2x nst,uh és vizsgálat.
Igy telt a nap:S
Majd eldöntötték az okosok,hogy 2 naponta inditják a szülést oxytocinos infuzióval.
Ez ugy zajlik,hogy elötte nap éjféltől már se enni,se inni nem szabad,mert ki tudja beindul-e és mi lesz a vége....
Tehát este már pánik roham,hogy milyen is lesz stb...
Hajnalban irány a szülőszoba,vizsgálat,beöntés és felfeküdni a szülőágyra,indulhat a móka:)
Bekötötték az infuziót és az nst-t,hogy közben figyeljék hogy a baba hogy reagál az oxy-ra.
Hát nekem sehogy sem reagált:)
Ezt kétszer megismételték,de semmi.
2 naponta lehet cska inditani a baba miatt....
De ez mind idő sajnos,lelkileg kicsinált,volt hogy egész nap csak pityeregtem:S
Jövőképem nem volt,hogy láttam volna magam szoptatni vagy éppen azt hogy megyünk haza:S
Borzasztó volt ez a tehetetlenség....
Magzatvizet nem tudtak nézni,annyira fennt volt a méhszájam és annyira zárt voltam,hogy ugy fogalmazott a doki,hogy még ujjbegynyire se vagyok nyitva:S
se joslófájás,se feszülés,semmi nem volt.
Már szinte minden doki megvizsgált aki az osztályon volt:S
Jött a husvét,természetesen főorvos nem volt,igy dönteni se tudtak,mi legyen velem.
Aztán a Jánoska főorvosnő husvét hétfőn megvizsgált,detto azt mondta,hogy el se éri a méhszájamat,igy inditani is felesleges,kell méhszáj érlelő zselé és talán ugy beindul....
Aztán jött a kedd,ujra fél 6-ra szülőszoba és elindult a várakozás hogy akkor most császár vagy zselé:S
Jöttek a szülésznők is folyton,beöntés és társai.
Akkor már 1 hét alatt 3x kaptam beöntést,remek volt:S
És szépen lassna készitettek elő császárra....
Főorvos is nagy nehezen előkerült,megvizsgált és közölte:
Asszonyom ez egy nagy nulla sajnos,császármetszére készüljön:)
Akkor jött a katéter,penicillin próba,ami baromi csipős és fájdalmas volt az alkaromba,infuziók tömkelege stb stb....
papirmeló,baba neve és ilyenek.
Délután kettőkor toltak a mütőbe,hát mint a filmekbe:S
Egy egész team várt rám:S
Gerincszuri,3x próbálkozásra sikerült beadni,igy 4x szurták a gerincem:S
A sok érzéstelenitőtől a vérnyomásom leesett,rosszul lettem,50/12-es vérnyomás,süritett oxigén,vizes borogatás,infuzióba gyogyszer és várakozás hogy stabilizálódjon a vérnyomásom,addig neki se álltak...
Aztán hajrá:)
Mikor felvágtak,nem tudták a babát kiemelni,mert a méhembe miomát találtak:SElőbb azt vették ki,majd utána a babát:S
Gyönyörű baba,ezt hallgattam egész műtét közbe:))
Sírt nagyon mikor kiemelték,de apa már várta a folyosón és végig kisérhette a fürdetést meg mindent:)
Aztán visszahozták nekem,felöltöztetve és odarakták hogy puszilgassam meg,hát bőgtem mint a csacsi:D
Aztán ment tovább a műtét,mivel a főorvos felajánlotta igy el is köttettem magam,ugyhogy megcsinálták azt is.
Több mint egy órát voltam a műtőbe,a szokásos fél óra helyett:S
Miután kitoltak,feküdni kellett,semmit nem éreztem deréktól lefele,3 litert inni kellett folyamatosan,ami elég nehezen ment....
Pelenkáztak a szülésznők,emelgették a lábam,lemostak,katétert cseréltek stb....
Hát valami borzalom volt na,kiszolgáltatottnak lenni...
Nézegették a vérzésemet én meg csak mint egy fa feküdtem,hisz mozogni nem birtam...
Aztán szépen lassna ment ki az érzéstelenitő és jöttek a pokoli fájdalmak:S
Kaptam fájdalomcsillapitót infuzióba,majd szuriba is,de hát ezek mellett a fájdalmak mellett tényleg csak csillapitotta....
Ahogy eltelt a 8 óra,ha tetszik,ha nem,ha fáj,ha nem,fel kell kelni és elmenni mosakodni:S
A nővérke segit,de akkoris fel kell kelni,hát azt nem irom le milyen:S
3 cső volt bennem,ugy kellett kimásznom:S
Megtanitottak,hogy kell felülni,elindulni stb....
Egyszer segitettek,utána már magadtól kell megindulni,nem igen hagynak pihenni az összenövések miatt....
Nagyjából igy zajlik....HA valakinek kérdése van szivesen válaszolok:)
Azóta egy fokkal jobb a helyzet már:)
Már nem fáj a hasam,csak a seb ahogy huzodik,de nem a méhem görcsöl....
A felállás és mozgás még nagyon nehezen megy,főleg ha elfekszek,de napról napra jobb lesz állitólag:S
A tejem megindult a 3 nap,igaz szedem a homeós bogyokat és iszom a szopis teát,remélem egy darabig lesz is tejci,na meg fejem is mint az állat:D
Lilike jó kisbaba,eszik és alszik,éjjel is csak egyszer kelt fel,megeszi az adagját és már alszik is vissza:)
Hát lányok,kemény futam volt ez nekem,sajnos lelkileg nem tudtam még feldolgozni ezt a császáros témát,holott én akartam nagyon a császárt,mondván,hogy szültem már spontán és annyira féltem a vajudástól,hogy a jó istenhez könyörögtem a császárért....Megadta,hogy lássam a különbséget,hálás vagyok érte neki.de most már látom sajnos:S
Tehát ha valaki megkérdezné,igen,spontán kell szülni!!!!!
Ki kell birni a vajudást,de ahogy vége,már semmi baj nincs,hallottam egy jó pár szülést amig bennt voltam,hallottam ki hogy viselte,hallottam,ki hogy üvöltött,de addig amig én feküdtem mint egy fa,ők már futottak:S
Szóval spontán,mint császár:)
Ennyi a történetem,de ha érdekel még benneteket bármi más,szivesen mesélek róla:)
ÉS ezt nem rémtörténetnek akartam beállitani,ne értsetek félre,hisz van egy gyönyörű babám,aki mindent megér:))
De sokan azt hiszik,hogy a császár nem szülés,hát tévednek:)
Na meg persze,egyik szülés sem csodálatos és szépséges,max a végeredmény:)
De felesleges terleni,hogy nem fáj,és minden tökéletes,mert sjanos nem igy van.
Ezért szülnek a nők és nem a pasik,ők ezt nem bírnák ki:))
Ennyi lányok,vissza olvasok igérem és látni fogom,ki hogy áll jelenleg,de most ültem még cska ide,gondoltam gyorsan irok:)
Puszi nektek és köszönöm a sok drukkot,eljutott hozzám:)))
Édesek vagytok,imádlak benneteket:)
Jaaaaa és maradok ám:)
Szilvi
Ez egy mai friss kép,csak nektek:))
Sziasztok!
Vica vagyok!
Szilvusom gratulálok Lilikéhez nagyon tündéri, sajnálom hogy ilyen fájdalmakon kellett átesned, de még ha spontán akartál volna szülni se tudtál volna, mert nem volt fájásod. Remélem mihamarabb begyógyul a sebed és rendbe jössz!
Meli tutira megvolt az ovu, ma reggel már 36,8-at mértem, a fertillity szerint pedig 18. ciklusnapon, holnap még várok hogy fent lesz-e és akkor kezdem az utrogestant:))))Sikerülnie kell!!!!Valószínű az együttléteken nem múlt, mert ahogy csak tudtuk 2 naponta együtt voltunk, előtte is utána is, alatta is, szóval tényleg remélem hogy sikerült!!!
Kriszti, örülök hogy azért végre megjött normálisan, ha már mindenképp meg akart jönni, azért ilyen darabos mert nagyon vastag volt a nyálkahártyád. Meglátod a closti után sikerülni fog, hiszen már átjárható is vagy:)))))
IRszi, ez a fánk isteni jól néz ki, biztos nagyon finom is volt:)))
Lányok én eldöntöttem decemberbe akarok szülni, decemberi babát akarok, vagyis a mostani hónapomnak sikerülnie kell!!!!:)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!