Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Jó reggelt lányok, Vica vagyok
Mától elkezdtem szedni az utrogestant:)))ILyen a hőm
Decemberi babát akarok:))))
Csajok ezt találtam nektek, hátha valaki hisz ebben
2013. április 10-én, szerdán különleges újhold lesz az égen: nemcsak a Nap és a Hold fog együtt állni a Kos jelében, hanem a Mars és a Vénusz is.
Ez egy valódi megtermékenyítő bolygóállás: ugyanis a Nap az apa, a Hold az anya jelölője. Ráadásul a Mars szimbolizálja a kezdeményezést és a hímivarsejtet, míg Vénusz a befogadást és a petesejtet. Ezek együttállása/találkozása gyermekfogantatást jelenthet. Olyan babák foganhatnak meg, akiket évek óta várnak a szülők. És olyanok is, akiket most nem terveztek.
Szerencsére az asztrológiai előrejelzés segít mindkét esetben: akik vágynak babára, azok sikerre számíthatnak; akiknél épp nem aktuális az utódkérdés, azoknak viszont meg kell tenniük a szükséges óvintézkedéseket.
Forrás: [link] /20130408/megtermekenyito-ujhold/
:)))))
Vettem terhes vitamint csajok, Pharmaton Matruelle-t:)) Mi is együtt leszünk ma is, sose lehet tudni semmit lányok:)))
Vica vagyok
Sziasztok!
Első sorban Szilvi,szeretnék gratulálni neked Lilikéhez,nagyon szép kislány.
Együtt érzek veled,mert én a kisfiammal a ki irt napjától 25 napig voltam bent a korházban, 5 ször kaptam 2 naponta opt indítot és semmit nem ért. Engem azért császároztak meg,mert a kisfiam vissza forult az 5dik inditó után farosba. Tudom,nem egyszerű a fel gyogyulás,de Lili kárpotolni fog mindenért. Ja és van a tv-ben a neugranormonos reklám és ott a babát Lilinek hívják,mindig te jutsz az eszembe. :)
Kriszti köszönöm kérdésed, a 3in1ben kvt még mindig kívánom, a mai napig semmi bajom nem volt még furcsálottam is. Na de fözés közben olyan szédülés és émelygés jött rám ami még most is tart. Pici babóm rendezkedik oda bent. Még 3hét és megyek orvoshoz és minden kiderül. Várom már,hogy lássam ahogy dobog a pici szíve.
Csajok Vica, Irszi, Livi, Lilla na és nem utolsó sorban Kriszti mindent bele,ha ma van a megtermékenyitő hold hatása, meg hozza a babákat. :)
Köszöntöm az újjakat Évi és Encsi üdv a csapatban!
Kívánom,hogy mielöbb babásodjatok ti is.
Én 29 éves vagyok a férjem 37. Kb 1,5 hónapja csatlakoztam A CSAPATHOZ és nagyon szeretem a lányokat. Én vagyok a friss kismami,aki 6hetes és a 9dik héten megyek orvoshoz, a második babámat várom. :)
A képviselőfánk magáért beszél,el fogadnák belöle hiszen mindig csak édességet ennék.
Gina voltam
Sziasztok Lányok!
Egy ideje már napi szinten olvaslak benneteket,látom van két új lány,így vettem én is a bátorságot,ha nem bánjátok csatlakoznék én is hozzátok! :)
Jó lenne egy ilyen összetartó,erőt adó csapathoz tudni magam!
Igaz, mi még nem túl rég próbálkozunk a babával,de már nagyon jó lenne pozitív tesztet látni saját kézben! :)
Holnap múlik el a mensim,úgy döntöttem megpróbálom a cickafark és palástfű teákat!
Gitta
Ilyen a hőgörbém most,a múltkorinál a hőm jobban lement,de az lh teszt mutatta hogy pozitív.Puszi Livi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!