Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Sziasztok Lánykák!!!!
Tegnap nagyon jó napom volt, mert szülinapomra apa meglepett egy hatalmas virágcsokorral, két pulcsival és elvitt vacsizni. Imádom a szerelmemet :)
Szombaton tuti ellövök egy tesztet, az lesz a 14.dpo. Muszáj valami halványat látnom, ugye????????
Nagyon türelmetlenül várom a tesztelést!
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, hogy ennyire várjátok a babánkat, mert ugye ez is közös baba, ahogyan Szilvus és Kini babája :)
IMÁDLAK TITEKET!!!!
Sziasztok lányok!
Reggel felhívtam az orvost, mert nagyon megvan, és nagyon fájt is és féltem hogy nem-e elkezdődött valami, csak nem tapadt meg rendesen, és ugye kvára félek a szövődményektől. Azt mondta hogy menjek be reggel. Mivel ugye egy metró megállóra van, és nagyon "szeret" engem, még hasi Uh-on is megnézett és hála a jó istennek semmi baj nincsen. Azt mondta hogy az átlagosnál vastagabb a méhnyálkahártyám, és pontosan azért mert nekem a ciklusaim hosszabbak mint egy átlagos ciklus, nem 28 hanem 35-36 nap. Ami nem probléma mert látta hogy volt peteérésem, vittem a görbém is, ja és mondta hogy ne aggódjak, viszont be tudjuk lőni az ovut mert szabályos 20. nap körüli, tehát előtte, és ezt hangsúlyozom ovuláció előtt kell együtt lenni:))) Nekem nem árt már ha a 15. naptól ráfekszünk a témáraMegbeszéltük hogy megpróbáljuk megint a clostit úgyhogy 2 havi adagot kaptam. A görbe alapján megmondta hogy semmi gond nincs a progeszteronnal sem, így nem kell mellé utrogestant szedni, csak akkor ha pozitív a teszt, akkor viszont rögtön kezdjük
Úgyhogy szépen ha eláll az eső kiváltom a clostilbegytet. Megdícsért amiért ennyit sikerült lefogynom, hogy látja hogy én ezt tényleg komolyan is gondolom
A furcsa meg az , hogy amióta meg visszaértem, már nincs meg olyan erősen biztos megijedt a szervezetem:))
Ráadásul hátrahajló a méhem, de azt mondta ne kezdjem el a rémtörténeteket a neten olvasni, mert ez egyáltalán nem gond nagyon sok nőnek ilyen a méhe:))
Most olyan boldog vagyok hogy újra clostit kaptam úgy örülök, meglátjátok nekem is lesz hamarosan babám:))
Meli drukkolok a szombati pozitív tesztért, húúú én biztos nem tudnám ezt kibírni, de teljesen megértelek, két vastag csíkot fogsz látni, főleg mert ketten vannak:))))
Vica voltam:))
Kedves Meli!
Isten éltessen utólag is, és a legszebb ajándékot a Sors Neked szombatra tartogatja:)
Vica örülök, hogy picit jobb kedved, és nem adod fel, így van küzdeni kell, amíg lehet. A Closty majd segít.
Lilla
Drága Lilla!
Nagyon szépen köszönöm a szülinapi köszöntést és jókívánságot. Tényleg egy pozitív teszt lenne életem legszebb szülinapi ajándéka :)
Szörnyen izgatott vagyok már :)
Meli
Livi, nagyon drukkolok Neked is! Remélem ezek a szurkálások jót jelentenek :)
Meli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!