Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Krisztiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!! :-)
Jajj, én annyira izgulok érted!!!!!!!!!!!!!! Miattad jöttem ám fel ma reggel!!!!!!!!!! :-))))))))))))
Biztos vagyok benne hogy nem fog megjönni, majd meglátod!!!!!!!!!! Annyira nagyon izgalmas ez! Persze hogy produkálsz minden félét, a hormonszint most érte el az a határt, amikor már vannak tünetek; pont mint a nagyo könyvben!
Tudtam tegnap hogy ezért nem mersz nekünk írni!!!!!!!! Holnap reggel lesz a nagy nap???? Jövök akkor is!!!!!!!!!!!
Kini!!!!!!!!!!!!!
Tudom hogy hülyeség, de írd már le nekem légyszi hogy amikor te elkezdtél pecsételni, és attól féltél hogy nem jön meg, akkor milyen színű volt az a pecsét?
Lányok, késő este volt egy rózsaszínes vérpöttyöm pisinél, este betettem egy betétet, és éjjel amikor felkeltem pisilni, láttam hogy pózsaszínes pecsét van rajta. Aztán ez reggelre olyan halvány sárgásbarna lett.
Ma, amikor pisiltem reggel is tök sokáig törölgettem magam, mert kicsit krémes folyásom van pár napja, de nem folyik ki, csak a törléseknél látom. De ma reggel kezdődött ezzel a krémes rózsaszínes véres valamivel, a végére meg barnás véres lett, aztán nem "jött" több.
Köszi! Puszi! Irszi
Hájrá Kriszti:))))
Én is drukkolok ám nagyon:))Kell hogy legyen ott valami:)
Irszi!
Nekem ilyenem nem volt,remélem Kini többet tud mondani neked,de akár beágyazódás is lehetett,drukkolok:))))
Jönnek itt a gólyák lányok:))
Mindjárt megyek nst-re,tegnap Apának mondtam,ogy a böröndöm be van pakolva,Lili ruhái egy helyen,ha esetleg nem engednének haza:))
Tegnap egy ismerösöm megszült délután fél 3-kor porgis császárral,olyan,de olyan gyönyörü kislánya lett,hogy majdnem sirtam:))
Már várom én is nagyon....
Érdekes,mert a szülésről nincsenek képeim magam előtt,mindig csak a szopizás miatt ugranak be ilyen fantázia képek.Remélem azért mert a szülés nem lesz olyan mint amilyennek elképzeltem:)
Na jók legyetek,ha van valami Melivel ugyis üzenek:)
Drukkolok mindenkinek:))
Szilvi
Sziasztok!
Kriszti és Irisz nagyon drukkolok nektek, várom a fejleményeket! :)
Szilvi kiváncsi vagyok,hogy mit mond az orvosod, engem a ki irt napján fektettek be a fiammal.
Lilla te mikorra nem várod?
Mi mindent bele adtunk apával és remélem márc 31dikén nem jön meg. :)
Meli hogy vagytok?
Szép napot mindenkinek.
Gina
Sziasztok csajok!!!!
Ennyi babagyanús lányt, mint Mi mindannyian vagyunk most ebben a hónapban, hát ez komolyan csúúúúúúúúúúúúúúcs!!!!!
csajok, mekkora lenne, ha most mind terhesek lennénk!!!!!!
Muszáj most már valakinek, inkább mindenkinek pozit tesztelnie!!!!!
Én sajnos már nem érzek semmit tegnap óta. :(
Meli
Sziasztok Vica vagyok!
Leesett a hőm és kezdek barnázni:(((((
Nekem idén már kétlem hogy lesz gyerekem...Sőt lassan azt is kétlem hogy valaha lesz:((((
Gina!
Szombatra vagyok kiírva,jövö hét kedden fektetnek be,most kaptam meg a beutalót:S
Jó lenne ha addig csoda történne....
Iszom a málnalevél teát ezerrel,de sehol semmi:S
Vica!
Nekem fel ne add!!!!Látod a lányok is kitartóak,jönni fog az a baba,tudja mikor kell jönnie,pozitivan és akkor sikerülni fog:))
Ha megjön akkor pár nap rossz lesz,de utána újult erővel ujra bele kell csapni!!!!
A görbéd szerint szépen látszik hogy mikor is van pé-d....tehát csak próbálkozni kell és nem feladni!!!
Melim!
Majd érzel pár hét mulva:))Nyugi:)
Szilvi
Szilvi! Szuper hogy minden rendben!
Én kedden tesztelek (legkésőbb.......)
Olyan jó, már alig pár nap, használjátok ki:-))))))))))
Ez fantasztikus hogy nemsoká össze -vissza puszilgathatjátok azt a kis hercegnőt!!!!!!!!!!!
Vica! Semmi gond, Kininek is barnázással kezdődött, és pozitív teszt lett a vége, nem pedig mensi!!!!!!!!!!!!!
Itt vagyunk egymásnak, és itt igenis mindenkinek lesz babája!!!!!!!!!!!!!! Neked is Vica! Slussz -passz! :-)
Fel a fejjel! Majd legközelebb sikerül ha most nem
Gina, szorítok neked nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Borzasztó jó hogy tényleg ennyien reménykedünk most!!!!
Krisztike, annyira izgulok érted!!!!!!!!!!!!!!!!!!
El sem bírom mondani!!!!!!!!
Meli, majd érzel pár hét múlva, bizony! Ilyenkor teljesen normális hogy egyik nap érzel dolgokat, aztán a másik nap nem. Nyugi, és pihentesd a pocikádban a két szép magzatod!!!!!!!!!!!!:-))))))))))))) Minden rendben van, és minden rendben lesz!!!!!
Nekem ma van a 20. ciklusnap, időszerű lenne a beágyazódáshoz :-)
Egyszer volt egy kis rózsaszín, de azóta inkább hol barnás, hol sárgás.
Ma dél körül biztos voltam benne hogy megjött, de nem!!!!!!!!!!!!! :-))))))))))))))
Tegnap este tettem fel egy Utrogestant, és minden este fogok! (több sajna nincs, így csak ennyit tudom használni, mert 10 van összesen, és lehet hogy csak mondjuk a 30. ciklusnapon tesztelek pozitívat, ki tudja.
És mától a Centrum helyett a Femibionomat vettem be:-)
Remélem nem esem nagyot pofára, de az sem érdekel, én úgy élvezem most ezt!!!!!! :-) Puszi drága lányok! Irszi
Krisztike, Irszike, nagyon izgulok Értetek.
Kriszti, gyere reggel a pozitív teszttel :)
Irszi, ez tuti baba lesz :)
Vica, ne add fel, a barnázás akár babát is jelenthet!
Gina, neked is nagyon megy a drukk, Te is babás leszel!!!
Kinikém, csodálatos nevecskét adtál a babátoknak :)
Szilvusom, nagyon drukkolok, azonnal hívj ha rád jön a szülés :)
Puszi mindenkinek csajok!!!!
Ma délután már jócskán fájogatott a hasam :) Remélem, nem jön meg holnap, mert elvileg holnapra nagyon-nagyon NEM VÁROM!!!!!!!!!!
Meli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!