Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Szegény macska, ki sem látszik a hóból :-)
De aranyos, nem nagyon akar bent lenni. Alszik pár órát, aztán kéretszkedik ki.
Lilla, nem is válaszoltam, bocs!
H A végre jó lesz a férjem eredménye és az andrológus (dr Kopa Zsolt) az utunkra bocsájt minket, akkor először 1-2 hónapot csak stimulálunk (7 db Merional szurit jelent), és ha nem jön össze, akkor inszemezünk.
Én úgy képzelem, hogy egy hónap Merional, aztán egy hónap szünet -ha hat a Merional a következő hónapban is, csak akkor. Aztán egy újabb hónap Merional, megint egy hónap szünet, és utána az inszem. De mejd a doki megmondja hogy hogy legyen, mi rábízzuk magunkat.
Persze az lenne a legjobb ha ezek a hü...e fura fájdalmak a készülődő babától lennének.....
Irszi
Lányok!
Egyben vagyok még,Lili meg se mozdul...
De ha gáz van,akkor be tudunk sétálni mert elvileg közel vagyunk a kórházhoz!!!
Irszi!
A mártirokon lakunk a szent borbála tér mögött:)
Nem elsz baj,de a mentő sajnos nagyon nehezen jár:S
Ha van valami azonnal irok mielött indulunk,de sztem nem lesz gond...
18-ig tilalom van a városba sajnos,se ki,se be:S
el vagyunk zárva:)
Nagyon gáz a helyzet,se busz se vonat nem megy:S
Szilvi
Örülök Szilvi hogy egyben vagy! Lilike jól kialussza magát, rákészül a megszületésre biztos! :-)
Valahogy éreztem hogy nem laktok messze a kórháztól :-) Tőlünk tovább tartana a besétálás :-) Tata kertvárosban lakunk.
Ennyire durva a helyzet? Gondolják hogy hat után jobb lesz?????? Vagy úgy értetted hogy még 3 napig se ki -se be????????? Képzeld, az élményfürdő is be van zárva, ki sem nyitnak holnap sem.
Fogalmam sincs hogy hányadik dpo, ebben a hónapban csak a ciklusnapokat számolom: ma vagyok a 17. ciklusnapon.
Ha ilyen rövidke ciklusokkal számolok mint amilyenek mostanában, akkor jövőhét csütörtök -péntek körül kéne megjönnie.
Ha normálissal, akkor a következő hét kedden.
Már jó pár napja fájnak a melleim, úgyhogy elvileg ez már a második két hét, tehát elvileg akár egy hete is túl lehetek a tüszőrepin.
Ha péntekig nem jön majd meg, az mindenképp jót jelent!
Hát igen, a derékfájás nem valami biztató, de ki tudja. Reménykedem benne hogy nálad is eredményes volt az átjárhatósági, és hipp-hopp itt az a baba!
Irszi
18.-ig,tehát hétfőig!
De Lili nem igen óhajt kijönni,bár lehet jobb is,mert az is lehet hogy tele a szülészet a front miatt:S
Sztem mi kihuzzuk:)
Ma mondtam a férjemnek,hogy milyen jó dátum lenne:2013.03.23.:)
Jövö szombatra vagyok kiírva!
Irszikém!
Ott nőttem fel és ott éltem a gyerekkorom nagy részét:)
Sajnos most adtuk el a házat abból lett nekünk saját lakás:)
Tata kertvárosban,a Mátyás K utcában:)
Nagyon szerettem azt a házat,sajnálom is:(
De a saját lakás most többet ért,igy nem sajnálhatom....
Nagyszüleim háza volt,keresztanyám ott melozik a kertvárosi oviban már vagy 30 éve:)
Kriszti!
Nekem is fájt a hasam és a derekam is!
Minden percben azt hittem megjön,de még akkoris,mikor már tudtam hogy ott a baba:)
Jó pár hétig sajnos....
Aztán elmult,de most ujra ez az érzés van,csak jó lenne ha rendszereződne és 5 percenként fájna ugy 40 mp-ig:)))
Akkor már tudnám hogy beindult valami:)
Szilvi
Szaisztok!
Szilvi kitartás,már nemsokára eljön a nagy nap.:)
Kriszti te mikorra vagy kiirva?
Kini mikor tesztelsz?:)
Igen én is lány párti lennék,de kicsi az esély,mert a párom családjában is mindenhol fiu van.
De nem bánnám, én azt ha fiú is lenne csak lenne és egészséges,mert akkor ruhára nem lenne gondunk. :)
Most kétnaponta akciózunk apával,remélem lesz két csikos tesztem április elején. :)
További szép napot mindenkinek. :)
Gina
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!