Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
DRUKKOLJATOK CSAJOK, NEMSOKÁRA INDULHATOK A KICSI BABÁIMÉRT :)
Meli
Lilla köszönöm neked is a bemutatkozást!
Bizz benne,hogy hozzád is menni fog a gólya.
Ülök a gépe elött és potyognak a könnyeim, nagyon örülök hogy befogadtatok.
Eszméletlen,hogy milyen sok dolog miatt nem jön össze a baba,de elöbb-utobb mindenki babás lesz.
Meli örülök,hogy a két babót vissza kapod.:)
Gina
Meliii, ezek nagyszerű hírek, meghallgatták a babák anyjuk szavait, már most jó gyerekek:))
Drukkolok hogy szépen fejlődjenek!!!!
Gina, mi is örülünk neked:)
A hőm változatlan 36,9 :))
Kriszti, akkor megy a drukk neked 3 nap múlva:)) ÉN nekem még van egy egész hetem:)
Vica voltam
Lányok!
MElus vissza kapta a 2 babáját és most pihenget:)
Én vagyok a hírmondó:)))
Szilvi
Köszönjük Szilvi!
Hát ez csodálatos Meli!! Ikreid lesznek!! Hidd el:-) Pihenj nagyon sokat, és ne kelj fel, csak ha nagyon muszáj,nem tudom mennyire engedheted meg magadnak, de ez fontos, és csak a babákra koncentrálj:-)))Pihenj aludj, és semmi stressz, jo-jo tudom könnyű ezt mondani;)
Lilla
Szia Melikénk drága ikres kismamánk!!!!!!!!!!! Bizony, most kismama vagy Meli, hiszen tudjuk hogy két szépséges babakezdemény is a pocakodban van!!!!!!!!!!!!!!!!
Reméljük minden rendben lesz, és veled maradnak, de biztosan így is lesz, hiszen a rutin meg az évek :-)
Én fel sem kelnék a helyedben a tesztig!!!!!!!!!!!! Most pihizz, mintha nyári szabin lennél. Illetve azt csináld, ami jól esik, hiszen most ez a legfontosabb!
Kedves Hírmondó, köszönjük a tudósítást!!!!!!!!!!!!
Kini!!!!!!!!!!!! Tudtam!!!!!!!!!!! A lány maciból, meg hát a rózsaszín....... :-))))))))))))))))
Jó hogy neked is, és Szilvinek is fiút jósoltam! Akkor majd mindenkinek a másikra kell gondolni, mint amit mondok :-) GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csajok, a szarka is valami, bár én azt rengeteget látok, itt röpködnek állandóan a fejünk felett!!!!! Annyi van mint a csuda! Imádom őket, jó fejek ahogy kárognak!
CSajok, jönnek a babák!!!
Krisztike, nekem sincs semmi mell tünetem sajnos, de a hasam a szokásosat produkálja, már kár is leírni :-)
Ismerem, mint a rossz pénzt! Néha mintha éreznék mensis fájdalmakat, de csak éppen hogy egy picikét, és erről is azt gondolom hogy nem valódiak :-) Mármint hogy viccelődik velem a kis testem! Nekem lányok még egy csomó időm van, 28.-a körül tudnék tesztelni ha addig nem jönne meg azt hiszem.....
Áprilisban vagy májusban már végre stimu, attól függ, hogy lesz pénzünk............ Sok volt most az a 40.000 az átjárhatóságira, és mennünk kell andrológushoz is.....
Puszi csajok!
Ki is nem várja egy hét múlva???? Igaz, jó felfogás: még van egy heted!!!! Szuper! Puszi! Irszi!
JA, és engem is meg szoktatok siratni; szerintem is tök szép dolog hogy így összetartunk!
Tényleg Szilvike, hogy bírod??? ÉS köszönöm az élménybeszámolót, legalább tudom hogy mire (is) lehet számítani! Örülök azért hogy most jobb a helyzet! :-)
Hogy álltok épp? Irszi
Én nem várom egy hét múlva:))))
Vica vagyok:)
Sziasztok drága kicsi lánykák!!!!
Annyira imádlak Titeket!
Krisztikém, olyan édes vagy, hogy ennyire örülsz a babáimnak, olyan jól esik :)
Ez is közös babus(ok) lesz(nek).
Sajnos túlstimulált lettem, a petefészkeim 3x nagyobbak a kelleténél és sajnos van 3cm folyadék a hasüregemben.
Vissza sem kaptam volna a kicsiket, de megszánt a doki és mondta, ha napi 1kg húst és 6 liter vizet iszom, nem lesz baj. Én megígértem, de hogy lehet ennyit enni??????
Nagyon fáj a hasam, fájnak a petefészkeim és olyan, mintha beletapostak volna jól a méhembe. Ki kell bírni :)
Képzeljétek, azt mondta az embriológus, hogy az egyik babám péntek hajnali 2-kor fog odatapadni a nyálkahártyámhoz, a másik babus pedig hajnali 3/4 4-kor.
Fantasztikus, hogy ilyeneket is meg tudnak mondani :)
Most nagyon izgulok értük, hogy még életben legyenek (vannak) a mai napon is.
Imádom őket már most :) Olyan boldog vagyok!!! És egyben nagyon félek, hogy a víz tovább nő a hasüregemben és a tüdőmre megy :(
Drukkoljatok!!!!
Én is MINDANNYIOTOKNAK DRUKKOLOK EZERREL, EZ EGY BABÁS ÉV LESZ, TUDOM!!!! ELINDÍTOTTAM A FOLYAMATOT, INNENTŐL MINDENKINEK BABÁSODNIA KELL!!!!!
Meli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!