Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
MELI!
Annyira örülök nektek:)
Mind a 6 kis babácska épen megvár Téged jövő hétig:)
Döbbenet, h a párod spermái nem tudtak áthatolni, és ez volt az ok:(. Ez csak ilyenkor derül ki?
Puszi puszi mindenkinek!!
Lilla
Sziasztok lányok!
Alig aludtam éjjel, annyira fájtak a petefészkeim. Remélem, ez nem jelent nagy bajt.
Vica, ne aggódj, ez a baba Veletek fog maradni, bízzál benne!!!!!!!!!!!! Csak jóra gondolj :)
Lilla, igen ez csak lombiknál tudott kiderülni. Már mondta inszemnél a doki, hogy nagy valsószínűséggel ez lesz a baj és hogy csak lombiknál tudjuk megnézni, és hát tényleg ez volt a baj :(
Irszike, nyugi. Természetes sajnos a hasfájás, nekem 10 nappal az átjárhatósági utánig annyira fájt, hogy ülni sem bírtam és én is azt hittem, valami gyulladásom van, de ez normális sajnos. Algopyrin jót tesz :)
Krisztike, annyira drukkolok, hogy most babás legyél :) Nagyon izgi az egész :)
És persze nagyon izgulok a kicsinyeimért, hogy holnap is jó hírt kapjak róluk :)
Szilvusom, jól vagy? Egyben vagytok még Lilikével?
Kitartás :)
Puszi mindenkinek!!!!!
Reggel majd 9 után jövök a hírekkel, hány babám van még :)
Meli
Tudom Meli, de akkor is odabenn vannak, egy helyes kis petri csészében vagy miben :-)
Hat baba egy pocakban, ez még viccnek is rossz!
Tudom hogy sok jó baba kis helyen is elfér, na de akkor is :-)
Drukk a hétfőhöz!
Oké, igaz, bármi lesz is, úgy lesz velem :-)
Minden rendben :-)
Vica, Kriszti, megy a drukk, jöjjön a gólya!
Én tegnap palacsintát sütöttem, ma lekvárral töltött hókiflit tervezek, csak az a baj, hogy nem nagyon (nagyon nem...) ehetnék ilyesmit, de hát olyan finom..........
Puszi csajok! És igen, jöjjön a nyuszi a gólyával karöltve mindenkihez! Irszi
Sziasztok!
Meli én is szoritok neked holnap,és bizz benne,hogy minden rendben lesz.
Valaki le irná,hogy ki babás köztetek és kivel mi van.
El kezdtem olvasni a bejegyzéseiteket,de olyan sok van,hogy bele keveredtem. :)
Én nagyon sajnálom,hogy ezt a honapot ki kell hagynunk a bárnyhimlő miatt,de reménykedem,hogy április a mi hónapunk lesz. :)
Kellemes vasárnapot mindnkinek
Gina
Helló lányok, Vica vagyok!
Köszönöm a bíztatást, ma nagyon éles szurkálódás, alhacsi görcseim voltak, mint amilyet ovunál éreztem, sok krémes folyással, nem tudom mi lehetett, remélem a kicsi fészkelődik:)))))
Ilyen szép a hőm
Jajj Vica, ez biztosan a baba lesz! A hőhöz nem értek, de a többi dolog... Én olyan boldog lennék, ha végre megint ilyeneket éreznék!
Már lassan attól is, ha csak beképzelném, de már olyan rég éreztem bármit is...:(
Szorítok nagyon!
Gina! Én áprilisban születtem, úgyhogy az áprilist imádom! Higgyétek el lányok, áprilisban lesz egy szépséges pozitív tesztünk!!!!!!! :-)
Talán a tiéd lesz?
Krisztike, úgy lesz! Főztem fincsi tejberizst, annak nekiugrunk, aztán egymásnak :-)
Kini, milyenek lettek a gatyák?
Klau, hogy vagy?
Szilvike, ne terheld túl magad!!!!!!!!!!!!!
Melikém, nagyon fogok rátok gondolni!!!!!!!!!!!!!!!!!
A többi babából fagyibébi lesz? Irszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!