Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Sziasztok lányok!
Vica vagyok! Szilvi sok szerencsét, és remélem találsz olyan orvost aki kisegíti a kicsikéd!
Kriszti, nem lehet hogy petefészek gyulladásod van? Nővéremnek pont ezek voltak a tünetei és kapott két féle gyógyszert , a vizes folyás semmiképp se ovu jele, szerintem kérdezz rá az orvosodnál.
Sziasztok Lányok!
voltam ma reggeli UH-on :) és az alábbi tüszőim voltak:
Bal oldalon csak kettő van!!! Hurrá!!!!!!
1 db 10mm
1 db 13mm
A jobb oldalon van 8 db tüsző :)
5 db 8mm
3 db 6mm
EZ PONT TÍZ DB TÜSZŐ :) AHOGY AKARTAM :)
A doki eléggé ki van akadva, hogy a bal oldalon sokkal nagyobbak a tüszők, majdnem kétszerese a jobb oldalinak.
Ez azért van, mert két tüsző lazán nőhet, de ha nyolcan vannak, már nehezebben nőnek olyan gyorsan, mert össze-vissza nyomorgatják egymást!!!!
De én mégis annyira örülök, hogy bal oldalon csak kettő van :) szuper!
Bár ma kaptam dupla adag szurit, tehát napi 3 szúrás reggel és 1 tabl. este, hogy a kisebbek utolérjék a nagyobbakat :)
Meli
Imádkoztam, hogy max. 2 tüszőm legyen bal oldalon, mert az a petefészkem mindig nagyon fáj, nehezen tágul :)
Pénteken még vérvétel lesz. Nagyon szeretném, ha már hétfőn leszívnák a tüszőimet és szerdán visszakapnám a babáimat :)
Meli
Irszi!
A Jánoska doktornőhöz megyek jövö hét kedden,megfogadom őt!
2 éve méhnyakrákkal mütött ő,akkoris megfogadtam,nagyon rendes volt és gyönyörüen csonkolta a méhnyakamat,még Pesten a kék golyóba is azt mondta a doki,hogy ennél szebben még ő se tudott volna megműteni.
Tegnap felhivtam és megbezséltem vele hogy megyek hozzá kedden.
Majd kiderül mit javasol,mert a gondomat még nem tudja:)
Hétfőn megyek nst-re,kedden meg oda....
Mocorog Lilikém nagyon d emegfordulni már sztem nem tud:S
Félek a császártól is,de ha a baba érdekeit nézem akkor inkább mütsenek:S
Szilvi
Krisztike: ha 16 mm a tüsző, akkor én ma is összebújnék! 2 mm-t nő 1 nap alatt és 20-22 mm körül reped! Szerintem ma és szombaton hajrá! Vasárnap már késő lenne... Mit gondolsz?
Meli: nagyon drukkolok az éterben, ugye tudod? Büszke vagyok Rád! Minden rendben lesz! Nőnapkor már Nálad lesznek a kicsikék :)
Szilvi: én még mindig hiszem,hogy a kislányod meg fog fordulni! Kérlek ne stresszeld magad, az a legrosszabb! Örülök a doktornő fogadásnak. Írd meg a konzultáció eredményét.
Irszi: hogy vagy?
Pixike: nagyon eltűntél...
K.
A jó isten szóljon belőled Kini!!!!
De már olyan kicsi helye van,hogy kellemetlen mindne megmozdulása:)
De bizzunk benne:))
Szilvi
Jó reggelt Mindenkinek!
Meli szép tüszőcskéket érleltél, így teljesüljön minden kívánságod. :)
Kriszti gyógyulgass, és aztán készülj a hétvégére;)
Rohanok dolgozni, szép napot minden leendő kismaminak!
Lilla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!