Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Egyél Melikém, gondolj Kinire, neki is hogy mondtuk hogy enni kell, pedig a kisrókákkal küzdött, és rá se bírt nézni az ételre.
De jó hogy már szurizol! Én is úgy várom már!!!!!!!!!!
Tartsd a diétát bármi áron is, ezt most muszáj!!!!!!!!!!! Ügyi vagy, megcsinálod! És majd pihizz amikor kell! Irszi
Irszi: soha életembe nem vettem pizsit 10-ért! Elhiszed, hogy olyan lenne, mintha a fogamat húznák??? :)
Talán melltartóért adtam ki egyszer 6000 Ft-ot, de még az sem biztos :)
K.
sziasztok!
Kini naon szép a pocid :)
Nem jött meg nekem még,és lassan végzek a dokinál!
Szoritsatok h.azt mondja minden oké,lehet probálkozni ujra :)
Sziasztok Lányok!
Klau, írj mi volt a dokinál!!!
Krisztikém, lehet hogy a babód ágyazódik be, azért fájsz :)
bár csak úgy lenne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én már várom a szerdai UH-ot, ott kiderül, mennyi és mekkora tüszőm van. Nagyon izgi :)
Meli
sziasztok!
Ahh kész vok. A dokim majdnem befektetett. Látott a vesémen egy lyukat,vagy is olyasmit. Amit kezelni kell.... A babas dolgot addig lefujhatom! Az orvos hazaengedett avval a feltétellel h.folyton merek lázat. Meg ha görcsölök bemeek magamtol.
Azt hittem elmult már,de sajna nem
Sziasztok lányok!
Hát Lili baba megmakacsolta magát és még mindig faros:S
2700 gr és akár szülhetünk is,azt mondta a doki,de még cska most kezdtem a 37.hetet,még várnia kell picit.
Mivel szültem már spontán,igy a doki még mindig nem irt ki császárra:S
Pedig én farosan nem szeretném megszülni:S
Most keresgélek itt nálunk dokit,max megfogadom ,de nem kockáztatok:S
Szilvi
Sziasztok Kislányok! :-)
Meli ez olyan jó, hogy már olyan közel vagy két hét. Bízz benne, hogy mindkét babácska most elsőre veled marad, legyél Te az egyik kivétel akinek összejön. Szegénykém azok a hormonok biztos kicsinálnak, napi fél kiló hús? Muszáj megenned, és nem lesz baj, ne félj. Szerdán várom mi lesz UH-n. Huh a férjem de szeretné ezt a terépiát:-))) Húst hússal enne.:-)
Irszi köszönöm, visszanézegettem, és és és megpróbálom bevonzani és elhinni, hogy most sikerült!:-)Az a fránya menzesz, ha nem várjuk jön, ha várjuk tuti késik. Ne is gondolj rá, akkor megjön:-) Nekem általában 29-30 napos, de persze amikor arra vártam, hogy megjöjjön a lapar előtt január elején 34 napra jött, épp az utolsó pillanatban, mert így még az 5. ciklusnapon megcsinálták a műtétet. Ha még egy napot késik már halasztani kellett volna. Ne gondolj rá és akkor jön bizony, és Te is csak közelebb kerülsz a babácskához:-)
Kriszti nem lehet, hogy ovud van?, vagy volt és azért fájt a jobb oldalad, ha a luteális ált,. 14 nap, akkor a "nem vártadhoz" képest lehetséges. Juj de jó lenne igaz??
Szilvi annyira szuper, hogy ilyen közel vagy ahhoz, hogy megérintsd Őt!:-)Farral nem is szabad vállalni, vigyázz nagyon magatokra. Köszönöm neked is a biztató szavakat.
Én ma vagyok a 24. c.napon, és úgy gondoltam, hogy febr. 28-án vagy elsején tesztelek először, bár tudom, hogy legalább a nem várt napját meg kéne várnom, de tuti nem bírom ki:-)
Puszillak Titeket! Vigyázzatok Magatokra.
Lilla
Szilvi: már a 37. hét? Ez volt az utolsó UH?
Ilyenkor már egyáltalán nincs esély, hogy megforduljon? Egyébként a faros babáknál mi a protokoll?
Drukkolok,hogy minden a legnagyobb rendben legyen!!!
Meli: nagyon drukkolok Neked! Gyere, számolj be a tüszőcskéidről :)
K.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!