Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
sziasztok Csajok!
Veronaika, hányadik ciklus napon vagy? Többször is előfordult már ez a pecsételés? Fontos, hogy túl vagy-e az ovuláción, vagy még előtte állsz. Írd meg kérlek!
Annyira köszönöm, hogy Velem vagytok, nagyon imádlak Titeket!!!!
Lilla, ezer hála a bátorító szavakért. Kiszámoltam, hogy ugye állítólag a beültetés dátumától számított 90 nap elteltével lehet újabb lombikot kezdeni, tehát ha nem sikerül elsőre, akkor még ott a lehetőség idén június elején, szeptember és december elején.
Tehát idén akár 4 lehetőségem is lesz, 4-ből már tuti babának kell lennie!!!!!
Ma fél 3-ra megyünk a Dévaihoz előadásra. Nagyon jó fej, majd kikészítem megint a hülye kérdéseimmel. Már többször is mondta a Páromnak, hogy hogyan tud elviselni és hogy tud velem élni??? De persze viccesen :)
Csajok, tudom hogy idén mindannyian sorban babásak leszünk! Érzem!!!!!
Írtam egy látnok jósnak, és azt írta, hogy minden rendben lesz a lombiknál :) tuti babás leszek csajok :)
Meli
Lilla, tuti hogy babásodni fogsz, hiszen minden rendben van Nálad :)
Irszikém, szerintem Neked is nagy esélyed lesz a Dévainál!!!
Krisztikém, tényleg lazítani kell picit. Én most 8 év után lazítottam 1 hónapot. Ezt a hónapot nem vettem görcsösre, de azért látod a barnázás miatt felcsillant a reményem, bár sajnos hiába.
Most szépen megnyitották az egyik oldaladat, jönni fog pár hónapon belül a baba!!!!!
Meli
Majd megjön Melikém, látod, ha megfeszülünk sem úgy mennek itt a dolgok ahogy mi szeretnénk:)
JAjj de izgi hogy Ti is a Dévainál kötöttetek ki! :-)
Mesélj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Elfogadja úgy is a papírokat hogy akár mind külsősek? Lehet hozzá menni délután is? Én a melóm miatt csak akkor tudok, nem szeretném ha kiderülne ott bármi is!
Én is beszéltem már vele telefonon, nagyon kedvesnek tűnik. Izgulok értetek, tessék már produkálni egy pozitív tesztet, a kutya mindenit! :-D Irszi
De jó Krisztikém, volt akció, elkészült a babusotok :) Drukkolok ám!!!!!
Képzeldjétek el drága lányok, hogy tegnap elkéstem a lombik előadásról. Tök elnéztük az időpontot, pont egy órával kezdődött hamarabb. Mire észrevettük, már fél órája ment az előadás. Odarohantunk, ki akart dobni a Dévai doki, olyan pipa volt!!! De mi nem mentünk ki, ott maradtunk és még a jelenléti ívet is aláírtuk. Persze pont az elejéről maradtunk le....amiben a mai napot mondták el. Ma nagy meglepi ért a rendelőben.
Szóval a tegnapi előadás sokkoló volt, este ott bőgtem ezerrel, hogy ez képtelenség és meg fogok halni.
A közel 3 órás előadás szó szerint csak és kizárólag a kockázatokról és szövődményekről (halálos kimenetelű szövődményekről) szólt. Kötelező ezt tudnunk!!!!
Ma reggelre végre megjött a mensim. És amint megjön, aznap fél 8-kor telefonálni kell a dokinak.
Még fél 8-kor nem tudtam, bevállaljam-e a lombikot, hiszen nagyon-nagyon veszélyes :'(
DEHÁT ANNYIAN SIMÁN TÚLÉLTÉK MÁR, MIÉRT PONT ÉN HALNÉK MEG!!!!!!!
Lányok, baromi bátor vagyok, nagyon akarom a kisbabát és ezért bevállaltam a lombikot.
És bizony már 11 órakor ott ültem a dokinál. Amiről pedig tegnap lemaradtam az első fél órában, az az volt, amit ott tett velem a doki :(
Hát, képzeljétek el, hogy nem elég, hogy megnézett UH-on (szar amikor megvan és beléd dugják az UH-ot..) de még egy méhszondázást is csinált. (méhtükrözés..)
Egy eléggé vastag drótszerű szondát dugott fel a méhszájamon át a méhbe, de ennek a drótnak a végén volt egy kb. 3mm átmárőjű szonda (legömbölyítve) ami belül felmérte a méhem méretét, szélét, hosszát, nyálkahártyát, alakját stb.
Iszonyat fájt, mikor az a széles szar szondafejet feldugta a méhszájon át a méhembe.
Olyan fájdalom volt, mint az átjárhatósági vizsgálatnál.
Azt mondta a doki, hogy meg nem merjek ugrani bármennyire is fáj, mert átszúrja a méhem és nincs kedve műteni.
Feküdtem mint egy darab fa és közben a fejemhez kaptam mikor jött az az éles fájdalom és hangosan mondtam, hogy Úr Isten, ez nagyon fájdalmas. És kész is volt pár másodperc után. annyit hallottam, hogy paramétereket diktál a doki. A méhem szép szabályos :)
Utána rosszul érzetem magam, kb. ájulási érzés lett rajtam.
TÚLÉLTEM CSAJOK!!!!!!
Kapok merional szurit, Gonal-f szurit, clostit, meg még valami olyat, amit majd csak kórházban vagy ügyeleten lehet beszúrni, mert muszáj hogy legyen újraélesztő készülék, mert ha érzékeny vagyok a szerre, leállhat a szívem fél órán belül.
Szóval szerintem nagyon bátor vagyok :)
Elkezdtem a lombikot csajok!!!!!!!!!!
Ja, a doki kicsit aggódik, mert nagyon-nagyon picinek találta mind a két petefészkemet és fél, nehogy majd szétrepedjenek a stimulálástól, ha esetleg túlstimulálna.
DE nem lesz semmi baj!!!!!!
Meli
Jól mondod Melikém, nem lesz semmi baj!!!!!!!!!!!!! Nagyon ügyes vagy, büszke vagyok rád!!!!!!! Mind büszkék vagyunk!!!!! :-)
Hát igen, durva dolog ez a lombik! Megmondom őszintén, nem gondoltam! Akkor ez egy méhtükrözés volt??????
Durva!!!!!!
Most végül is milyen doki ez a Dévai? Mert biztosan nagyon alapos, de elég furának tűnik..... Persze fontos betartani az időpontokat, na de mégis.............
Az asszisztencia legalább aranyos? :-)
ÉS mi a további teendő? Tényleg, mikor volt az előadás (konkrétan), és mikor a tükrözés????? Már úgy értem hánykor?
Én úgy izgulok hogy majd mi lesz veletek:-) Nem lesz gond a petefészkeddel, nem fog túlstimulálni! (-12 tüszőcskéd érik majd max., és sok jó tüsző kis helyen is elfér; nem igaz?
Hogy a túróban oldod meg a munkahelyeden hogy elmászkálsz a Dévaiba?????
Én is voltam az endokimnál, és képzeljétek, nem fogadott el semmit!!!!!!!!!!!!!!
Bár nem vizsgált, csak beszélgettünk. Ha időben megjön, akkor kb. 2 hét múlva mehetek átjárhatóságira!!!!!!!!
Meg kell várni ezt a mensit, és utána! MA van a 15. ciklusnap, ha minden igaz, jövőhét csütörtökön megjön; SZORÍTSATOK!!!!!!!!!!!!!! Az első mensis napon hívom az aszisztenst, és ő ad időpontot még a 10. ciklusnap előttre.
Ultrahangos, Valami HYCOSI vagy mi, majd megnézem a papíron. Már megkaptam a beleegyező nyilatkozatot amit itthon kell olvasgatnom, és majd aláírva visszavinnem.
Állítólag először feltöltik fizsóval a méhüreget, annak a rendellenességeit kiszűrik (de nincsenek), majd utána töltenek tovább contrasztanyaggal. Állítólag ez nem fáj, inkább csak feszítő, és mensigörcshöz hasonlító dolgokat lehet érezni. 40.000Ft-ért........... :-)
Viszont így nincs röntgen terhelés, nincs iszonyú fájdalom amiket leírtatok, és meglesz a méhtükrözés is egyben (bár nyilván nem ugyanolyan, de mégis). Már csak azon izgulok én is hogy megjöjjön, mert ebben a ciklusban nem volt ovum. AZtán izgulhatok az eredmény miatt, aztán az andrológus miatt.......
Ez kell az inszemhez, azt mondta, csináljuk meg, mert már amúgy is 2 éve várjuk a babánkat, másrészt én sem leszek fiatalabb, harmadrészt ki tudja mit mond az andrológusunk.
Szuper, én örülök hogy végre haladunk!!!!! CSak kib.........tt drága:-(
Ez van, majd eszünk kenyeret vízzel:-)
Többiek, mi újság? Szilvike, hogy van a pocaklakó és a nagyobbik csemetéd???
Irszi
Már megint csak én jöttem vissza........... :-D
Szóval gondolok rád Meli, látod?!? :-)))) Irszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!