Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Én az esküvőnknél költöttem -kapaszkodjatok- 40.000Ft-ot fehérneműre! Vettem egy fehér melltartót egy tanga és egy francia bugyival, harisnyakötőt hozzá, és egy fekete szettet a nászéjszakára......
A ruhám 38.000Ft volt csak! Tök vicces!
De tudom hogy nagyon h..lye dolog erre pénzt kiadni, de hát mégiscsak a te kényelmedet -és a babádét - szolgálja, és nem utolsó sorban csini leszel a kedvesednek is. Egyszer kell megvenni, és nagyon sokáig kiszolgál!!!!!!
Szilvi........ ez a kislány milyen huncut! Kit szokott a Lollok ajánlani? Azt hiszem a Málikot, és még... nem is tudom. Van egy fiatal doki, dr. Máté Imre, nekem ő rettentő szimpatikus!!!! A harmadik a Hetényi, a férjem jóformán csak benne bízik. De a Varjú is szokott császározni, és ő is jó orvos. Szegénykém, nem irigyellek.
Bár lehet hogy az osztályvezető főorvost kéne (nem tudom ő épp ki), mert azt hiszem ő dönti el hogy engedi-e a császárt. Kérdezz rá valamelyik vizsgálaton, vagy ha tudsz, csörögj be az osztályra, vagy szökj fel....... Talán a nővérkék segítenek.
Kriszti, Lilla aranyosak vagytok! Már kezdek kilenni.....
Szerdán végre megint mond valamit a doki, csak már látnám a végét.............
Oké, akkor arra gondolok hogy... illetve nem gondolok rá!
Az is az eszembe jutott, hogy minél később jön meg, annál nagyobb esély van arra hogy gond nélkül ki tudom fizetni a vizsgálatot. Szóval nem is tudom mit várjak; a sorsra bízom magam. Mást úgysem tehetek.......
Lilla, én már annyiszor megesküdtem hogy kivárom a nemvárt napját........ :-D Azért próbáld meg te is, az már onnantól nem olyan sok! Bár tudom, ha pozitív, akkor már előtte is látszik...;-)
Klau, sajnálom........... Gyógyulj meg gyorsan, most erre gondolj, és utána mehet újra a babaprojekt! Egészségesnek kell lenned mire teherbeesel.
Meli, növeszd a kis tüszőcskéidet! Irszi
Kicsit off: Hihi, nekem az esküvőn nem volt melltartóm (illetve be volt építve a ruhámba ) a combfixem kb 1500 ft volt és a misty bugyi szintén :)
K.
Jajj de sajnálom! Ma este nem tudsz bemenni ügyeletre,hogy megnézzenek?
K.
Sziasztok Lányok!
Lilla, nagyon izgis ez a várakozás :) Annyira imádok tesztelni, tök izgi :) Nagyon drukkolok! Érzel valamit?
Klau, nagyon-nagyon vigyázz magadra! Most a legfontosabb, hogy teljesen rendbe jöjjön a veséd! sokat igyál drága!!!!
Krisztikém, ne hari én tök azt hittem, hogy már réges régen megvolt az ovulációd. Amiket leírtál tegnap, az lehet tényleg ovuláció. Tudtatok szerelmeskedni????
szedd a nospát és ha nem múlik, kérlek ne szenvedj, nézesd meg dokival!!!!!!
Kinike, mikor mész legközelebb UH-ra? Elárulod nekünk a baba neveteket??????????
Irszike, mikor lenne az átjárhatóságid? Kb.????????
Szilvusom, kérlek nézz utána, képtelenség farosan szülni! Mindkettőtökre nagyon veszélyes!
Császározzanak meg.!!!
Hidd el, ilyenkor már nem nagyon fordulnak meg a babák!!!
Én küzdök az ivással és hús evéssel. Tegnap már hányingerem volt és komolyan rosszul éreztem magam. Már megcsömörödtem a hústól :S
Tegnap megettem 40 dkg húst és 3,5 liter vizet. Kész vagyok.
Holnap már nagyon várom az UH-ot, ott kezdek reggel!!!!!!
Majd jövök a hírekkel :)
Meli
Kriszti, szerintem ez már nagyon erős fájdalom, ahhoz, hogy ez még az ovus legyen. A leírtak alapján szerintem ovud volt, mert attól függetlenül, hogy nem szedtél Clostyt, az még hat általában a következő ciklusban is. Vannak akiknek az első Closty-mentes ciklusban jött össze a baba:-), de ha aludni sem tudtál és ennyi gyógyszert kellett bevenned, akkor szerintem tényleg menj el orvoshoz holnap, az a biztos. Most hogy vagy? Fáj még?
Köszönöm kedves lányok a drukkot! Ma már a 10. dpo-n vagyok. Nem érzek semmit egyébként, sem mellfeszülés, sem derék vagy hasfájás sem semmi. A hőm fent van, ma reggel 37,2 volt. Általában már ovu után 1 héttel nagyon szokott fájni és feszülni a mellem, és a derekam. Most meg még egy kis feszkó sincs:-) Nyugodt vagyok,pedig a PMS-től sokszor szenvedek. Nem is tudom, legalább egy kis mellfeszülés lehetne:) Megpróbálok türelmes lenni, és várni.
Puszi nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!