Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
szép jó reggelt!! Sajnos reggelre iszonyat nagy görcsöléssel megjött!!!:(
Ugyh.holnaptól szedem a clostyt!!!
Kivel mivan???meséljetek
Sziasztok csajok!!!
B. Ú. É. K.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Klau, mostantól számold az első napot, amikor végre rendesen megjött és én mindig!!! az 5.ciklusnapon reggel kezdetem el szedni a clostit és onnantól reggel-este 1-1 szemet szedtem, tehát az 5.-6.-7.-8.-9.ciklusnapokon.
HOZZON SZERENCSÉT!!!!!!
Én szilveszterkor halálra ettem és ittam magam.
Nálunk a baba most tabu téma lett. Semmit sem beszélünk róla. Még azt sem beszéltük meg, hogyan tovább. Csak annyi van, hogy néma csendben vagyunk és senki sem hozza fel a témát. Ez sem jó, mert még ki sem tudtam sírni magamból a fájdalmat. Itt gyűlik gombóc formájában a torkomban.
Strucc-politikát folytatunk.
Nagyon üres lettem belülről és még nem tudtam kialakítani magamban egy új jövőképet, egy új életcélt.
DE nektek csajok fel a fejjel!!!!
Babásodjatok!
Meli
Mindenképpen átjárhatóságival (átfújással) kezdj, tényleg rengetegen még abban a hónapban teherbe esnek!
Ezt a dokim is mondta! Nekem a 11.napon csinálták és javasolta, hogy húzzunk bele a 14.napon, mert óriási az esély átjárhatósági után, hiszen totál kitisztul a petevezeték és még kicsit meg is van tágulva utána :)
Hajrá!!!! Előbb ezt csináld, okosan döntöttél :)
Meli
Sziasztok lányok!
Sajnos beteg lettem, nyomom az ágyat, torkom fáj, és lázas vagyok. Hőmérőzésnek így most ebben a ciklusba nincs sok értelme.
Kriszti, a lapar előtt tényleg előbb az átjárhatósági, de csak akkor, ha volt pajzsmirigy vizsgálatod, túl vagy a terheléses cukor és inzulin vizsgálaton,a ciklusban a 3. és 21. napi vérvételen, és a férjed megnézette magát. Ezek legyenek az elsők, ha ezekben nincs gond, akkor jöhet az átjárhatósági. Ugyanis ha clostit kaptál, nincs peteérésed, de az okot ki kell deríteni, nem okoskodni, csak segíteni szeretnék, mert az átjárhatósági előtt derült ki a vérvételből hogy pco a bajom. Majdnem az utolsó helyen van a hsg.
Néztek neked ilyeneket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!