Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Jaa és most kicsit se vagyok elkenődve, mert antibiotikummal, lázzal nem igazán lett volna jó kezdeni egy terhességet:)
Nektek megy a drukk!
Vica:)
JAJ, ANNYIRA KIS ÉDES, FORMÁS A POCIKÁD :)
Meli
sziasztok..
Domi örülnénk ha csatlakoznál...
Szilvi de szép a pocid:) ahh alig varom a babas szuletéset:)
Sziasztok! Köszi lányok:) Ömlik...
Szia Domi! Örülünk neked, mesélj picit magadról!!!!!!!
Szilvi, szépséges az óriási pocakod!!!!!!!!!
Pocakirigy lettem!:)
Kini, Vicus, Emerencia, Pixi?????????
Vica, sajnálom! Nagyon rossz lehetett, tudom; én is ezt éreztem! Pedig lányok tényleg mi még csak nem is szexeltünk! ÉS annyira akartam, hogy elhittem! Tankönyvi beágyazódási vérzés lett volna!:(
Klau, megy a szex???????? Végül is naponta sem rossz:) A lényeg hogy menjen!!!!!!!! HA fáj, akkor a legjobban, mert minél jobban fáj, annál közelebb van a tüszőrepi!!!!!!!
Kriszti, én is izgulok!!!!!!!
Szilvike, nem fog az fájni! Van egy könyv.... remélem még nem untok:))) A szülés, ahol én irányítok a címe. Ott van egy csomó jó ötlet, hogy szülésnél hogy legyél összhangban magaddal, és egy csomó légzéstechnika is.
Melikém, ti hová jártatok? Azt hiszem felveszem a kapcsolatot egy meddőségivel is, hátha jobb lesz hogy egy helyen vizsgálnak minket. Ha esetleg találok ingyenest, akkor maradna az eredeti felállás is, csak járnánk a meddőségibe is.
Irszi
Irszi
Meli! Ha mégis rábólintasz...... én most itt nézelődök éppen...
+ még egy kis érdekesség, hogy tuti sikeres legyen a lombik:
Ez találtam: AZ EMBRIÓ MEGTAPADÁSÁT
SEGÍTŐ ELJÁRÁS (AH)
Asszisztált hatching (AH) mikromanipulációs módszer lényege, hogy az embriótranszfer előtt a praeembriót körülvevő burkon (zona pellucidán) egy nyílást ejtsünk a beágyazódás elősegítése céljából. Az eljárást a legmodernebb eszközökkel, computer vezérelt lézerkészülékkel végezzük. Az AH javasolt: 35 év feletti életkor, vastag zona pellucida, illetve a kórelőzményben kettő sikertelen IVF/ET kezelés esetén.
Irszi
Melikém ,még valami... csak hogy lásd, nem érdekes ha kevés a sperma!!!!!!!! :
MEGTERMÉKENYITÉS
A petesejtek megtermékenyítését vagy KONVENCIONÁLIS IVF, vagy ICSI módszerrel végezhetjük el.
KONVENCIONÁLIS IVF esetén megfelelő előkezelés után táptalajban összehozzuk a petesejtet és a spermiumokat. Ezen eljárás csak akkor lehetséges, ha megfelelő számú és minőségű spermium áll rendelkezésre. Ez esetben a megtermékenyítés spontán történik, a kb. 200000 spermiumból egy (néha kórosan több) megtermékenyíti a petesejtet.
Az ICSI eljárás során a petesejtek termékenyülési esélyének növelése érdekében a hímivarsejtet közvetlenül a petesejtbe fecskendezzük mikroinjekcióval. Ezt az eljárást olyan esetben alkalmazzuk, amikor kevés az esély arra, hogy a KONVENCIONÁLIS IVF módszerrel megfelelő számú embrió jöhessen létre. Ezt a beavatkozást a petesejtek és az ondósejtek megfelelő előkezelése után egy speciális mikroszkópra felszerelt mikromanipulátor műszer segítségével végezzük. A petesejtek ICSI módszerrel történő megtermékenyítését általában akkor javasoljuk, ha: - a rendelkezésre álló hímivarsejtek száma alacsony (kevesebb, mint 10 mill/ml), vagy azok mozgásképessége gyenge, - ha spermiumot csak hereszövetből lehetséges kinyerni, - a tüszőpunkció során csak kevés (4-nél kevesebb), vagy nem megfelelő petesejtet nyerünk. - a korábbi hagyományos IVF kezelés(ek) során kedvezőtlen volt a megtermékenyülések aránya - a páciens életkora több mint 35 év. Az ICSI módszer általában az érett petesejtek mintegy 50-90%-ának szabályos megtermékenyülését eredményezi. Általában a szabályosan megtermékenyült petesejtek 70-80 %-a fejlődik méhbe ültetésre alkalmas embrióvá. Nagyon szép eredményeink vannak hereszövetből nyert spermiumok felhasználásával végzett ICSI eljárással is.
Irszike, annyira drága vagy, hogy foglalkozol Velem :)
Köszönöm!!!
A Dévai Intézetbe jártam (Bp.XI.ker.) de nagyon drága!!!!
És ott nekünk a doki is felajánlotta az ICSI módszert, hogy tutira menjünk, de mégsem sikerült engem rábeszélnie a lombikra.
Még nem tudom rávenni magam, de hidd el, hogy minden nap itt motoszkál ám a fejecskémben.
Domi, írj valamit magadról, üdv a csapatban :)
Klau, volt szex?????????????
Meli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!