Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
sziasztok!
Sajna a paromnak 3napja balesete volt,igy korházban van:( megrepedt a gerinc csontja:(
A sexnek lőttek igy a babanak is....de szerencsere a párom felépül....
Jaj Istenem Klau annyira sajnalom!!Az a lenyeg hogy rendbe jon!!Szegenyket mikor engedik ki a korhazbol?
Kini!Most jutott eszembe hogy teged meg kihagytalak!:-\ bocsika!Mi a helyzet Veled hogy van a Baboca es te?
Holnap reggel hivom a dokimat 8-kor de utana mar nem lesz idom irni.Majd megirom h.mit mondott!Puszikak!!!
Sziasztok lányok!
Jaj Klau, borzasztó ez a hír :( Nem gondoltam volna, hogy ekkora baj van Nálatok :'( Az a lényeg, hogy minél hamarabb rendbe jöjjön a párocskád és aztán hajrá, babaprojekt :)
Krisztike, annyira édes vagy, hogy Te még nem mondtál le a lombikomról :D
Tudod, nekem az a legfuribb, hogy hosszú hónapokon át küzdöttünk együtt a babáért, inszemek sorozata volt, napi téma volt a baba, beképzeltük a tüneteket, hogy tuti babás vagyok, szóval jó volt az a pár hónap, de azóta (dec.23 óta) mintha soha-soha nem is létezett volna az elmúlt 8 hónap.
Egy árva szó nem esik babáról, nem hiszed el, én ilyet még nem láttam.
Nem említi a párom, még csak szóba sem hozza, még csak nem is javasolta a lombikot.
Nagyon-nagyon nem jó így, hallgatunk egymás mellett. Nem is beszélgetünk.
Kezdek elhidegülni Tőle. Én nem tudom, hogy mi ez az egész :(
Meli
Sziasztok Lányok!
Ne haragudjatok, hogy megint eltűntem! Igyekeztem visszaolvasni, de szinte lehetetlen volt!
Üdv az újaknak és mielőbbi babásodást kívánok!
Szilvi: nagyon szép a pocakod :)
Rólam: 20+1 hetes vagyok, tegnap voltam a genetikai UH-n. Mindent rendben találtak, ami vizsgálható volt. Holnap el kell mennem még egy magzati szívultrahangra, mert ott jobban látják az eltéréseket.
A mi kis drágánk 3 UH óta nem mutatja magát! Hasra vágta magát és senki kedvéért nem fordul meg. Valahogy ki kellene robbantani onnan. A múlt héten voltunk 4D-n is, de akkor örülhettünk, ha az elején láttuk az arcát, a végére annyira elfordult, hogy csak a hátát láttuk. Ha rajta múlott volna beintett volna nekünk!
Így még félidősen sem tudjuk ki van a pocakban. Február közepén tervezek még egy 4D-t, de előtte sima 2D-n megnézetem, hogy vajon megfordult-e...?
Pocakom kezd gömbölyödni, 2 hete mocorog is a kicsike:)
K.
Kini!!!!
Hol voltatok 4d-n?
Milyen volt?
Jövö héten tervezem én is:)
Az én tippem kislány:)))
Tudod miért??Mert mikor kisebb terhes voltam mint te,nekem is segget lökött:D
Keresztanyám,akkor azt mondta,tuti kiscsaj,már most a popoját mutogatja:D
És igaza lett,lehet nálad is ez a helyzet:))
Érdeklene nagyon a 4d,kaptatok képet?
Megmutiznád???
Pocifotó????:)
Jó sokat kértem igy hirtelen:))
Szilvi
Kedves Domi88 bocs hogy ezt kérdezem de ha felmondtál a munkahelyeden mégis mire akarsz szülni?Tudod te mibe kerül egy gyerek???
Azt tudod hogy gyedet is csak akkor kapsz ha megvan hozzá a munkaviszonyod? A gyes alanyi jogon jár...25 ezer párszáz ft...az semmire se elég.
Egy ideje nem voltam,most is csak átfutottam nem tudtam rendesen vissza olvasni :(
Mi újság veletek?Lett valaki kismama?
A Hepinet-nél voltunk. Tényleg nagyon aranyos volt a hölgy, mindent megtettünk, hogy kimozduljon. De hiába, hiszen rá 1 hétre is csak a hasán feküdt :(
Íme a fotó róla:
Pocakfotóm most nincs, de a héten pótolom :)
Szilvi, Te milyen városban élsz? Hova szeretnél menni 4D-re?
K.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!