Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Krisztike, itt van a leírás, amitől ugyan egyes kórházak kicsit eltérnek, de azért jó útmutató:
Vica, hol fogsz szülni?
Hány hetes is vagy? Az UH alapján olyan 13-ra tippelek, bár lehet,hogy nagyon elnéztem... :)
K.
Sziasztok!
Kriszti!
Nekem nem volt ilyen vizsgálatom,szóval nem tudok nyilatkozni,az előkészületekről igen,mármint amit Kini írt....Mert minden nőgyógyos mütétek előtt ez van,felkészitenek a beavatkozásra.
Nekem ennél komolyabb műtétem volt,onnan tudom:S
De simán kibirható,nem fájdalmas,inkább kellemetlen,de szülés előtt is van ilyen,szóval nyugi:)
Én voltam most a védőnőnél,hát megiont hiztam 2 kilót a 2 hét alatt:)
Ami nem gáz,még.....
Most azt tanácsolta a védőnőci,hogy nátrium szegény sót próbáljam meg és a sok sok zöldséget....na meg napi egy csésze zöldteát,mert ezek hajtják a vizet!
Hát kipróbálom,meglátjuk:)
Meghallgattuk a baba szivhangját is,nagyon jó érzés volt,kis nyugodt volt a manócska:)
Hétfőn vérvétel,mert sajnos 0 negás a vércsopim,igy ezt ellenörizni kell idöközönként...ez van,kib irom:)
Szilvi
Sziasztok! Megint nem volt netem............. Grrrrrrrrrr! Mérges vagyok!!!!!!
Olyan tündérik a babák!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gratulálok mindenkinek!!!!!!!!!
Most mennem kell a szomszédba pletyizni :-) , majd remélem este leszek! Puszi mindenkinek!
Kriszti, én nem tudom mi az a tisztítás, nekem csak EKg volt előtte meg vérvétel. Semmi extra, a többinél aludtam:)
Nekem mélyvénás altatás volt, az szerintem nem bódítás, de nem is méjaltatás. Én azt javaslom, már ha van választási lehetőséged.
Puszi! Irszi
A K az gondolom Kini volt ugye? :)
szerdán töltöttem a 12.-hetet.Tegnap voltam a kombinált teszten :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!