Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Sziasztok!
Mi ujság csajok?Ki hogy áll?
Nálunk apás szülés lesz,az hogy mellre rakhatom-e,azt nem tudom,nálunk ez nem volt divat....
Legalábbis mikor a lányomat szültem még nem...
Nekem még a hasamra se tették egyiket se szülés után,igy nyilatkozni sem tudok...
Konkrétan azt se tudom milyen egy apás szülés mert nekem nem volt bennt egyiknél sem az apuka,most jön majd be:))
Lehet a nagy kínlódások közepette el is hajtom:D
Remélem nem igy lesz,és ugy fog zajlani ahogy sok anyuka irta,hogy nagyon jo hogy bennt volt:)
De majd ugyis elmesélem ha tul leszek rajta:)
Szilvi
Én a fiamat is és a lányomat is anyukámmal szültem. Nagyon hasznos volt, hogy ott volt, mert mikor varrták össze a vágásomat, akkor bizony mint egy kis fegyőr odaállt az orvos mellé, és bizony mondogatta neki, hogy hol spriccel még a vérem és hol varrja még össze az eremet (már bocsi, hogy ilyeneket írok).
szóval nagyon bíztam anyuban, hogy odafigyel a doki kezére.
Én azt mondom mindig, hogy egy orvosnak mindig figyelni kell a kezét!!!! Vérvételnél is nagyon figyelem, hogyan szúrják be a tűt a karomba!!!!
A fiammal elrohantak, mert nagyon feketés-lila volt (3x a nyakán volt a köldökzsinór) és gyorsan inkubátorba tették, a lányomat viszont a hasamra tették és az valami leírhatatlan csodás érzés volt!!!!!
fúúúú, de nagyon-nagyon átélném még vagy ezerszer azt az érzést :)
Meli
Nem volt ma neurológus, majd holnap (talán). HA nem romlik az idő, az andrológushoz is megyünk.
Itt van pár dolog a Dévai intézetről és a mesterséges megtermékenyítésről ha érdekel valakit:
Irszi
IRSZI, felejtsd el gyorsan a Dévai Intézetet, oda jártam, ott soha nem lesz terhes senki basszus :(
Meli
Krisztikém!
Drukkolok nagyon hogy hamar túl legyél ezen a kis beavatkozáson és utána jönni fog az a baba ne félj:)
Amugy tudom milyen helyzetben vagytok,albi ügyben:))
Mi is átmentünk ezen sajnos,sőt!!!!!!
hál istennek édesanyámnak köszönhetően a mi lakás problémánk megoldódott:))
De nehéz a mai világban na.....
Ma megyek 4d-re lányok,drukkoljatok:)))
Jövök a képekkel:)
De sztem csak holnap vagy max este ha hazaértünk,mert délután 4-re van időpontunk,mire hazaérünk még.....nem elsz egy leányálom ez a mai napunk....
Szilvi
Sziasztok!
Klau, mi a helyzet a pároddal???? Bár nem kérdeztétek, de nálunk úgy néz ki minden rendben, bár a biztonság kedvéért kell még csinálni egy MR-t is. A szemgyulladás pedig szépen múlik.
Más: Köszi Meli, akkor Dévai kilőve! Amúgy is a Kaálikkal szimpatizálok:-)
Szilvi, szerencsére tiszták az utak! Jajj de nagyon várom a képeket!!!!!! Mikorra vagytok kiírva, kismamák??????
Kriszti, mindig jön valami hogy megnehezítse az életet, de aztán szépen lassan (fenébe, miért nem gyorsa...) helyre jön minden, majd meglátod!
Az andrológus is megerősítette a prosztatagyulladást, bár hozzáteszem hogy ő sem vizsgálta meg... Most el kellett kezdenie szedni egy 1.000mg-mos antibiotikumot, és majd 7-14 nap múlva vált kevesebb mg-ra, de 5 hét múlva lesz csak a kontroll, addig végig antibiotikum... Durva lesz!!!!!! Már vettünk Normaflort.....
Szóval ha Isten is úgy akarja, megvan a góc!!!!!!!!!!!!!!!!! 10 naponta sperma bakteriológiai vizsgálat, és ha 3 negatív van, akkor elmúlt, és kezdődhet az én stimulálásom végre!!!!! Már csak azért kell imádkozni, hogy legyen 3 negatív mielőbb, ne az legyen hogy majd csak fél év múlva múlik el, mert ez is benne van a pakliban, mondta a doki. ÉS hogy ne jöjjön vissza ha végre elmúlt...........
Kriszti, írj ha beszéltél a dokival!
A párodnak pedig hamarosan lesz munkája, meglátod! Minden rendbe jön :-)
Irszi
Lányok! Jóslás :-)
Aki ismeri, adjon pár napot légyszi a többieknek!!!!!!!
Kössetek bármilyen karika gyűrűt egy sima vagy hímző cérnára. A bal kezetek kisujjánál, a csukló részen háromszor fel-le kell húzni a cérnát (rajta a gyűrűvel), majd óvatosan a csuklóhoz továbbra is hozzáérintve a vénák fölé emelni kb 1-3 cm-re. Ilyenkor türelmesen várunk :-)
Ha a gyűrű körözni kezd, kislány gyereket jelent. HA oldalra mozog oda -vissza, az kisfiú.
Minden gyerek után megáll, akkor a csuklóhoz érintve leengedjük, és újból fel-le húzogatjuk 3* , majd ismét a véna fölé emeljük. Addig kell csinálni, amíg nem mozdul meg többet.
A születés sorrendjében mutatja a gyerekeket (azt hiszem a vetélést is). Nagyon durva:-)
Bár rájöttem a "trükkre", de ezt csak akkor osztom meg veletek, ha mindenki kipróbálta! Anyutokon, aputokon, párotokon is meg lehet csinálni:-).
Esetlegesen eltitkolt gyereket NEM muat! :D
Várom az eredményeket! Nekem egy kislány -kisfiú ikerpárt mutatott, az olyan hogy a körből rögtön átmegy a lengésbe, és csak utána áll meg.
Aki megcsinálta, annak leírom hogy hogy lehet leellenőrizni az ember bal kezének ökölbe szorítása után, a kisujj és az ököl közötti 2 mély ránc között.
Priviben is szívesen, ha kiingáztad magadnak, leírom hogy mit jelentenek a ráncok, kíváncsi vagyok hogy ugyanaz jön-e ki.
Puszi: Irszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!