Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Sziasztok! Bocs, de végre én is megvagyok!!!!! Elszállt a netünk, majd pár nepra rá a gép is tönkrement, úgyhogy január 1-2. hetére ígéri a szerelő, addig nem is leszek szerintem. Most is a szomszédba kéretszkedtem át netezni, hogy legalább tudjak szólni hogy mi van:)
Lányok, nem is nagyon mertem végigolvasni a dolgokat, nehogy megint ledobjon a net, szóval nem vagyok naprakész.
Meli, addig olvastam hogy nem sikerült. NAgyon sajnálom!!!! Olyan szörnyű dolog ez, nem is tudok mit írni.... Segítünk, támogatunk, bárhogy is lesz tovább! ÉS tudod, én a lombik mellett vagyok...:)
Kislányok, akkor majd 2013-ban összejön! Kismamák, ti pedig abban az évben szültök!!! Olyan izgi!!!!!!!!
A kari nálunk mis lement, megvolt a hatalmas vacsi, helytálltunk:)
Puszika mindenkinek, remélem max. 2 hét múlva jelentkezem a megújult számítógépünkkel! Jövő karácsonyra azt veszünk, ezt már megbeszéltük:) Puszi, és BUÉK mindenkinek!!!!!!!!!
Aki esetleg ott tart, annak jó tüszőérlelést, és kellemes dpo számolgatást! Szorítok a tesztekhez nagyon! HA nem is vagyok itt, de lélekben veletek vagyok, gondolok mindenkire! Sok-sok puszi: Irszi
BUÉK csajok és 2013 ban sok sok gólyát kívánok nektek:))))
Szilvi
Szeretném, ha az alábbi dolgok kopogtatnának be hozzátok 2013-ban:
öröm, egészség, szerelem, szabadság, jólét, remény, siker, megbocsátás, elengedés, harmónia, esély, kiteljesedés, tánc, futás, vidámság, békesség, hit, gyógyulás, erő, nyitottság, változás....
..... és ha majd ott állnak az ajtó előtt, kérlek engedjétek is be őket! :)
Boldog Új Évet!
Sziasztok!!
Csajok tegnap kellett megjönnie de megint sehol sincs mensi....szurkal a hasam a cicim fáj...de igazan semmi más tünetet nem tapasztaltam.
3napja mensis görcseim voltak,tegnap a tampon tetejét maszatolta az a barna vmi...de aztan az is elmult...
Akkor a clostyt mikor szedjem.???
Ne szedd Klau!
Clostinál az első nap,mikor megjön rendesen,ez nem volt még mensi,ha csak pecsételtél és el is mult,lehet babás vagy!!!
Meg kell várni amig rendesen megjön!!!
Nekem a mensi 3.napjától 5 napon keresztül,napi 2x1-et kellett!
Reméljük babás vagy és nem kell a closti:))
Szilvi
oksa köszi csajok. Nem szedem a clostyt amig nem verzek igerem...
Nem naon hiszem h.babas vok hisz semmi furit nem erzek,bár nem is tudom h.mit kéne éreznem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!