Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Én itt vagyok Krisztikém:))
Sajna nem tudtam ma net közelben lenni csak igy este,Rencsikémnek ma volt az ünnepély a suliban és ő volt a Szűz Mária:))
Délelött meg vásárlás,takaritás stb...m ost tettem le a seggem:S
A tezst lehet hibás volt,de hallottam már mástól is hogy ezt hivják elázott tesztnek...
Viszont,nekem az a meglátásom,hogy már reggel tutira ki kelljen mutatnia hogy mi ujság van,megmondom miért...
Mert véreztél ovukor,megreped az ne félj,hisz volt vérvételed,ahol ha nézték a vért a 21.napon és az az eredményed a progeszteron jo volt,az azt jelenti,hogy repedsz!
Tehát azért véreztél....
Attól a naptól mikor véreztél számolj 14-15 napot és akkor már tuti a teszt.Nekem ez a véleményem...
De mivel már késik,igy reggel már tutit kell mutatnia,próbáld meg ellőni azt a tezstet,drukkolok nagyon:))
Aztán ha nega,semmi baj,mész átjárhatóságira és ott kiderül minden,majd meglátod!!!
Szilvi
Arra a kérdésedre hogyha njincs baba és mégsem jön meg,miért??
Hát azt sajnos nem tudom:S
Szilvi
Kriszti neharagudj de én nem voltam itthon,pedig válaszoltam volna!!
Sztem ha a teszt hibás volt csinálj másikat.Mostmár kikéne mutatni ha baba van.....en amugy naon szoritok neked!!
Egyik ismimnek ugyan ezek voltak a tünetei....és lám babás:)
Tesztelj es gyorsan irj eredményt:)
Sziasztok, én is itt vagyok, én szinte egész héten alig voltam neten, rengeteg munka volt a munkahelyen, minden este mire hazaértem már csak ágyba zuhantam. Kriszti, ismételd meg a tesztet, biztos hibás volt, megy a drukk neked ezerrel:)
Nálam beállt a hő most vagyok a 12. ciklusnapon, szerintem mától ovutesztelek:)
Vicus:)
Tündér Kicsi Krisztikénk, most akkor mi is leharapjuk a fejed, mert reggelre ígértél nekünk tesztet és mégsem írtál még semmit???:P
Nekünk szolgáltatót kell váltani, mert egyre gyakrabban fordul elő hogy nincs net. NAgyon bosszantó!!!!!!!!!!
Remélem lesz egy szép kis pozitív tesztecskéd Drágám!!!!!:)
Hogy miért nem jön meg ha nincs baba? Hát, pl. mert nem volt ovuláció! Ugyanúgy lehet érezni szerintem ál- ovulációs fájdalmat, mint ál -terhes tüneteket! Bár őszintén remélem, hogy neked azért nem jön meg édes Krisztike, mert ott lapul a karácsonyi kisbabátok a pocikáb legmélyén , a pici szíved alatt!!!!!:)
Melike, veled mi a helyzet? Remélem nálad is a nagy boldogság a nem jelentkezés oka! Annyira szeretném már lányok ha végre kismamák lehetnétek, úgy megérdemlitek már!
Kriszti, mindíg írod hogy milyen erős vagyok... éás ez nekem nagyon jól esik, és még több erőt ad! De tudnod kell, hogy én is büszke vagyok rád nagyon (és rád is Meli, és a többiekre is), mert már sajnos annyi idő eltelt, hogy azt lehet mondani, példaértékű a pozitív hozzáállásod, és a türelmed! Ügyes "kislány" vagy!!!!!!:)
Bármi legyen is csajok, én büszke vagyok rátok, mindannyiótokra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nekem megjött, és a nődokimmal is beszéltem (endoki), aki megerősítette hoogy amíg nincs meg a góc, a férjem nem fog tudni teherbe ejteni:( Irszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!