Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Jó reggelt Lányok!!!
Krisztikém, nem biztos, hogy megjön!!!! Bízzál még benne!
Nekem szerencsére visszament a hőm 37.2-re, már frászt kaptam.
Csináltam egy tizes tesztet, hogy végre kiürült-e a repesztő miatti hcg-m, és full negatív lett.
De legalább most már nincs bennem a kétség, hogy ha tesztelek dec.24-én reggel és valami csoda fojtán lenne egy halvány reménysugár a teszten, akkor azt a repesztő okozná.
Nagyon izgatott vagyok, soha -soha ennyire nem vártam még a tesztelést. És életem legrosszabb karácsonya lesz, ha megjön :( Nagyon fogok sírni :(
Meli
Szia drága Emerencia!
De jó, hogy megint itt vagy!!! Tuti, azonnal összejön a babád :) Drukkolok nagyon!!!!
Én dec.24-én reggel tesztelek. Most volt a 6. és egyben utolsó inszeminációm. Innentől nincs tovább és nincs több esély a babára.
Rettentően félek a teszteléstől :(
Meli
Sziasztok!
Üdv az újaknak és a régi új tagnak :)
Én holnap leszek 8 hetes.Ma iszonyat hányingerem van.A cicim néha érzékeny.Megint álomkóros lettem és sírós is vagyok.Csütörtökön megyek uh-ra :)
Nagyon drukkolok mindenkinek!Most főleg Melinek!
Puszi Nektek!
Sziasztok lányok!
Kriszti, van esetleg görbéd? Jaj nagyon drukkolok, hogy ne jöjjön meg és babuci legyen a pocakodba:))) Én jól vagyok, velem minden rendben, ma veszem be az utolsó szem clostit;)
Vica:)
Sziasztok!!
TIszta jo csajok sokasodunk:)
Meli mikor tesztelsz???
Csajszik naon szoritok mindenkinek...elvileg ma van ovum...:) de semmit nem érzek
sziasztok,
Meli nagyon nagyon drukkolok neked... biztos sikerült:) és akkor lesz egy csodás karácsonyod!! :D Vica gratulálok :D de még halkan és óvatosan ... de telnek a heteid és ez jó :) krisztike amíg nem jön meg van remény :) bizakodj de ne éld bele magad! :) Klau hajrá akkor este hancúroz :D
Sziasztok!
Emerencia,de örülök,hogy vissza jöttél:)
Remélem mindne okés és várhatód a kis csodádat:)
Krisztiiiiiii,ne add fel még,meg sem jött:)))Soha nem tudni mi a helyzet:))
Lányok velem semmi küli,gyorom azota is folyamatosan ég,tegnap este rendesen már rosszul voltam tőle:S
Lilikém mocorog,majd szét rugja a hólyagomat:)
Remélem januárra már befordul:)
Vica!
Köszi a válaszod,kaptam hüvelykupot a dokitol,mert mondtam neki hogy zavar hogy van folyásom,remélem használ is:))
Drukk csajok akinek kell,sokat gondolok rátok:)))
Puszi
Szilvi
sziasztok!!
Meli megjött a kis csomag,senki nem vette ki belőle a gyogyszert:)
Naon köszönöm!!!!!!!!!
Naon imátkozom h.pozit tesztelj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!