Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
De szuper Klau!!! Örülök, hogy odaért!!
Kívánom, hogy hozzon Neked babát!!!!!!! (megáldottam :)
Meli
Sziasztok! Sz...*dik a netem...:( Fúúúúúúúúúúú de mérges vagyok!!!!!
Emerencia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Juhííííííííííííííííjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:DDDDDDDDDDDDD
De jó hogy újra köztünk vagy!!!! Úgy hiányoztál!!!!!!!!
Szorítok nagyon neked, remélem sikerül az akció:)
Azért olvasgasd végig a dolgokat, vannak érdekes oldalak... sok minden történt.
Mi a férjem végett épp góckutatásra járunk, addig nem is lenne szerencsés ha teherbe esnék, de azt mondta a doki, ne aggódjak, nem fogok amíg nincs meg -és eltüntetve a góc.... A fül-orr gége, a bőrgyógyászat és a reumatológia eddig negatív, ha a fogászat is az lesz, akkor irány vissza Pestre, és kezdik vizsgálni a prosztatáját szegényemnek...
Imádkozom hogy mielőbb legyünk túl ezen, legyen meg a góc és tudják is gyorsan eltüntetni, mert addig engem sem lehet stimulálni:( Addig is kenem a progeszteron és a D vitamin krémet, és szedem a Metet. És várok...
Vica, én az endoki után elmentem a diabetológiára is, és ott a főorvosnő is jóváhagyta a gyógyszert és az adagot, és ott állították be a diétám, amit nem tartok annyira...:)
Meli, Kriszti, nagyon drukkolok nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jajj, két karácsonyi kismama is lesz velünk, és persze Szilvin és Vicuson kívül gondolom.:)
Klau, akció, akkor is ha nem érzel semmit:))) Apajelöltre fel; tudod!:) Irszi
sziasztok!!! Meli mikor tesztelsz már???:)
Alig birom kivárni:)
Nekem naon fáj a hasam valószínüleg most fogok repedni....
Csajok ki hol tart????:)
HAlihó:))) Jajj Kriszti, hát, amennyire tegnap irigyeltünk, ma annyira nem:) A macskajajj miatt..... Útálatos dolog!
Azért az is izgi ám, hogy belilult az egész! Kibírod szombat reggelig? Én akkor néznék rá... Mikorra nem vártad? Tudom, van 1-2 nap difi, de mégis. Már késik, nem????????
Melikém, nagyon izgulok érted!!!!!! MEgvan az időpontom, kettőt is kaptam:) Jan. 22-re és jan. 23-ra:) Így a tuti:) Írtam hogy a reumatológia is negatív??? Már csak a fogászat van hátra.....
Én reggel éreztem egy picit hogy fáj a hasam mensisen, aztán semmi. Késő délután kezdtem pecsételni, és most megint picit fáj a hasam. KÍváncsi vagyok milyen hosszú lesz ez a ciklus, ma van a 22. cn. Onnantól számítom a mensit, hogy rendesen vérzek, szóval most még nem. Ennyi erővel a falra is kenhetném azt a hü..................defrankó progeszteronkrémet!!!!!!!!!
Jajj kismamikáim, olyan jó nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A krácsonyi menüm:
Sajttál mindenfélével, paradicsomos kebab, baconba tekkert sült herkentyűk (gomba, csirkemell...) előételnek.
Főételnek krémleves pirított zsömikockával és reszelt sajttal cipóban tálalva, utánna vadpöri hagymás krumplival/ petrezselymes krumplival / nokedlivel; ki hogy szereti.
Sült harcsa párolt zöldséggel/ sáfrányos rizzsel ill. ezek kombinációjával, tepsis mindentbele (együtt sütok krumplit, káposztát, husit...).
ÉS töménytelen mennyiségű süti, de ezeket kapom, már nem lenne erőm sütizni is:) És a vadpörit is átvállalta a férjem. A krémleves vagy sajt, vgy hagyma, még nem tudom.
Az egész család nálunk eszik az idén, itt lesz a nagy ajándékozás.....
Milyen jó lett volna ha most tudtuk volna bejelenteni a nagy hírt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAjj Meli, Kriszti, veletek még bármilyen csoda megtörténhet, illetve már megtörténhetett!!!! Szorítok!
Vicus, Szilvi, ti mit főztök?
Klau, akkor biztosan most repedtél, amikor fájt!!! De izgi!!!!!!!!!!!!!!!! Irszi
Sziasztok!
8 hetes a picim és 14 mm,minden rendben van :)
Vicus!:-) nagyon jo hirek :-) gratula :-)
Irszi en mar regebben felsoroltam mit fogunk fozni:-)Nagon fiinom lesz nalatok is a menu!meg olvasni is jo :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!