Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Irszi Nagyon nagyon sajnálom! :(
Tök jó,hogy ennyire pozitív vagy!Jövőhéten a vizsgálatok után sokkal okosabb leszel! És karácsonyra két csíkos teszted is lehet!
Többiek hogy vagytok?
Sziasztok Lányok!
Irszi, pedig én annyira de annyira reménykedtem :( Most csalódott vagyok, mintha az én tesztem lenne hómező :'(
De majd most a dokinál okosabbak lesztek és sokkal jobb lesz úgy nekifutni, hogy vázolva lesz a megoldás és ott a cél, a baba!!!!!
Krisztike, tudod karira babásodunk!!!!! Az lesz a kari ajándékunk!!!!
Kinikém, remélem már sokkal jobban vagy és élvezed végre a várandósságot :)
Klau, neked is nagyon sűrgősen babásodnod kell végre!
Lányok, idén még legalább egy pozi tesztnek kell lennie!
KAJUK HÁT VÉGRE ÖSSZE MAGUNKAT!!!!!!!
Szilvuskám, ne dolgozz sokat, pihikézzél, imádjuk a kis Lilidet :)
Hát végül rólam annyit, hogy kerek 1 napig volt meg, vagy talán még 24 órányit sem. Jött és ment.
A cicim hála már nem fáj.
Ma vagyok a 4. ciklusnapon és bizony holnap reggel jön a tűszúrás. Irány a pocakba! Reggel 1 merional és este 1 closti. Ez lesz megint a kezdő adagom.
Aztán hétfőn UH-on kezdek, akkor kiderül, hogy mennyi tüszőcském lett :)
Meli
Sziasztok!!
Irszi,annyira rossz h.megjött neked.Pedig eszméletlen szoritottam neked!!!
Kini hogy vagy???
Meli mostmár neked is sikerülnie kell!!Mindannyian megérdemeljünk a babát,de te főleg!!Remélem a pozi teszt lesz a fátok alatt:) ennél nagyobb ajándékot nem kaphatsz!!!
Szilvi tessék pihenni!!!
Kriszti te is kapcsolj bele!:)
Vica....hogy vagy??
Remélem senkit nem hagytam ki ha igen akkor sajnálom!!
Rólam!:
A has fájás elmult aránylag,a szurkálás igaz megmaradt de az nem nagy dolog. A 10. Dpon vok elvileg...
Picit megfáztam...most az ágyat nyomom!!de kiváncsi vok h.megjön majd e!!!
Jajj lányok... én egész nap bőgtem!!!!!!!!!!!!!!!!!
Annyira szarul vagyok! Azt hiszem, most tetőzik a dolog.........
Olyan érzésem/ kérdéseim vannak: hogy akkor most nekem tényleg soha a büdös életben nem lesz kisbabám????????? MIÉRT????????????????? Miért pont nekem, és miért.............???????????? Mit vétettem?? Mi a fa....*szt tettem, amikor mindenkin segítek ahogy tudok, szelektíven gyűjtöm a hulladékott (de tényleg), kedves vagyok azzal is aki meg sem érdemli.....
Eddig igyekeztem viosszafogni a könnyket, de nem lehet ezt egy örökkévalóságig csinálni............ Annyira elegem van, és annyira szeretnék már egy babát!!!!!!!!!!!!!
És úgy fáj hogy annyi ember előtt titkolnom kell az érzéseimet! Tartani magam, nem bőgni............
Én csinálom tovább, az örökkévalóságig, ne értsetek félre... de szeretném én is kimondani végre hogy elegem van!!!!!!!!!!!! Nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Babát szeretnék, babát akarok! Miért a sok rohadt alkesz ribi szül, miért a sok aidszos, a sok drogos, aki eldobja a gyerkét??????? Akkor mi miért nem???????????????? Annyira elegem van, annyira unom már::::::::::...
És felkelni, összeszedni magam, elmenni dolgoznmi, úgy csinálni mint aki normál életet él... de nem, mert nekem szinte minden napom küzdelem, a gyerekemért...... Kivagyok, elegem van!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Útálom az egész világot!!!!!!!!!!! ÉS bőgök mint egy hülye...............
Meli....... annyira megértelek... soha többé nem foglak vígasztalni!!!!!!!!!!!
Szilvi, Vica: titeket imádlak!!!!!!!!! És borzasztóan örülök a boldogságotoknak!
Ne értsetek félre!!!! Irszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!