Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Sziasztok Lányok!
Ne hari, hogy eltűntem, de nagyon magam alatt vagyok az inszem óta és nem akartam elvenni a jó kedveteket.
Kinike, nagyon örülök, hogy jól vagytok, csoda édes a kisbabád az UH felvételen :) Gratulálok hozzá még egyszer!
Krisztikém, gondolj arra, hogy még ha a closti és most leszel babás, mint Vica :) Hidd el, kihat még 1-2 hónapot!!!
Klau, lehet hogy óriási sárgatest növekszik a petefészkedben, na az aztán tud feszíteni! Nekem anno a finamnál nagyon-nagyon feszített a sárgatest a bal oldalamon :) Fogd fel pozitívan!!!!!
Írszike, ott a baba, tuti! Teszteljél már és gyere gyorsan!!!!
Szilvusom! Mi van Veled? Fáj a szemecskéd? Sok volt a dolgod hétvégén, hogy nem jelentkeztél?
Sajnos nekem ma reggelre megjött, úgyhogy mérgemben már a hőmet sem néztem meg. Amúgy várható volt, hiszen végig 37.2 volt a hőm de vasárnap reggelre leesett 37-re :(
Innen már sejtettem, hogy megjön.
Holnap megyek vissza a dokihoz és elkezdjük a 6.inszemet, de csak akkor kezdem el, ha megkapom a receptet a tüszőrepesztőhöz.
Lombikról egyenlőre hallani sem akarok.....
Puszi mindenkinek!!!!
Meli
Jaj Vicus, ne hari, kihagytalak!
csodaszép teszted van, annyira jó volt megnézni.
Vigyázzatok nagyon magatokra! Már várom, hogy legyen UH képed :)
Meli
Sziasztok! Igen, bevásároltam, megetettem az állatkertet, voltam a szomszédban...:)
Melikém... Tudod hogy tudom. Szegénykém:(
Biztosan nem tudsz valahogy orvost váltani a 6. inszemre? VAgy beszéld meg vele, hogy csak akkor szeretnéd, ha most a kedvedért -hiszen te fizetsz!!!! -akkor kapod meg a cuccot, amikor te kéred! HA hétvége, mondja meg hogy mennyibe kerül hogy bemenjen és akkor csináljátok! ÉS feltétlenül irass még Utrogestant!!!!!!
Hát, nem tudom. Teszteltem. Valószínűleg annyira akarom látni, hogy mintha látnék valamit -a férjem semmit-, de határozottan fényes fehér és vékony a csík, és csak egy bizonyos szögben látszik, és csak a fürdőben, ha a menyezeti és a neon lámpa is ég... Megh...*ültem, igaz?:(
Azt gondolom, hogy a fehér csík semmiképp nem terhesség, de én reménykedem! 11.dpo. van ma.
Nem is tudom hogy a helyén van-e, mintha egy csíknyival közelebb lenne a kontrollcsíkhoz mint kéne; az előző tesztemmel próbáltam összehasonlítani.
Holnap teljesen felesleges tesztelnem, de azt hiszem szerdán megnézem.
Hivatalosan csütörtökön kéne, mert szerdán kenem utóljára a krémet.
Kriszti, amikor te ilyet teszteltél, akkor utánna nem emlékszel hogy mikor jött meg?
Ja, és nagyon édesek vagytok hogy így izgultatok, izguljatok még egy pár napig értem -értünk:) Hátha átmegy erősebbe és rózsaszínbe, mert a hómezős tesztjeimet eddig én akárhogy forgattam, azokon bizony nem láttam esmmi ilyet!!!!!!:)
Irszi
Irszi én naon izgulok érted:)
Meli sajnálom.Sztem is dokit kéne váltanod!!!
Csajok én naon rosszul vok. A hasam egyre jobban faj,olyan szinten feszül mintha most repednék meg,ez 5. Napja!!hanyingerem is van.Alig várom h.aludjak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!