Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Sziasztok!
Ellőttem az utolsó tesztemet...
Megint nem túl jó kép de azért látszik hogy erősebb a csík a csütörtökinél.
Kini, gyönyörű a babád!!!!! Olyan jó hogy tettél fel nekünk képet Róla!!!!!!!!!! NAgyon -nagyon édes!!!!!!! A második kisbabánk:)))))))
Könnyeket csalt a szemembe:)
És nagyon örülök hogy jobban vagy!!!!!
Írj minnél többször, és ossz meg velünk minden gondolatodat!
Vicus! Igen, gyönyörűen erősödik a teszted, gratulálok!!!!!!
Szilvike, írj valamit! Hogy van a szemecskéd? A pici lány hogy viselte a tortúrát?
Mikor fogtok elkezdeni vásárolgatni Neki?
Nem teszteltem lányok, mert éjfélkor feküdtünk, és én pontban négykor felkeltem pisilni. Először próbáltam visszaaludni, de nagyon kellett....
Remélem holnap reggel semmi sem jön össze! Nézzétek miket írok... úgyértem semmi sem jön KÖZBE!:D Irszi
Úgy legyen Kriszti!!!!!!:D
Egyébként Melire én is gyanakszom!;)
Nem lányok, én sem hőmérőzök! Amikor stimulált hónapom van, 4-5* is megyek ultrahangra, úgyhogy így feleslegesnek tartom. És a hétvégi felkelések is macerásak lennének, hogy ugyanabban az időpontban mérjem.
Ha nem kéne ennyiszer UH-ra járnom, akkor egyébként biztosan mérném én is! Irszi
Szorítsatok holnapra!!!!!!:)
Lányok!
Én totál kivok.4 napja erősödött a bal oldalon has fájásom.Lassan ülni sem tudok,olyan érzés mintha lenne ott vmi:'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!