Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Irszi kb a 3. dpo-tól kezdtem furán érezni magam és utána jöttek ezek sorban valamelyik nap leírtam már.Akkor utána néztem mert fejből nem emlékszem.
December 5.-én töltöm a 6.-hetet és 6.-án pont télapókor megyek dokihoz.Csütörtökönként uh-ik az orvosom.
Én folsavat és elevitet szedek jelenleg.Ezeket már a "gyártási időszakban" is szedegettem.Ha elfogy az elevit lehet hogy gravidát veszek még nem döntöttem el.
sziasztok!
Ma picit szomorú vok,a hőm 36,4volt.Ugyh.a baba kizárva:'(
Pedig reménykedtem hisz olyan furin vok,állandóan álmos vok.Csak ugy hirtelen hányingerem szokott lenni.Es ez az állando bubisodás a hasamban..
Nah mind1 ha megfog jönni,akkor beletörődök majd!!!
Veletek mizu??
Sziasztok Lányok!
Ne haragudjatok,hogy zugolvasó lettem és nem írtam!
Vica, nagyon örülök,hogy pozitívat teszteltél. Vigyázz nagyon magatokra! Én tudom,hogy nagyon nehéz kivárni a 6 hetet, de ha pont középidőben fogant, lehet, hogy a kis szívverését is hallani fogjátok. (nekem 6+1-nél volt)
Irszi Drága: olyan bonyolultak a nők belülről és annyi minden miatt fájhat a pocak, hogy felsorolni se lehet!
Kriszti: nekem júniusban volt a lapar és rá 3 hónapra estem teherbe. Annak ellenére, hogy átjárható voltam és csak néhány természetes letapadást oldottak!
Van remény!!!
Rólam: kicsit jobban vagyok! A 13 hétbe léptem, szerdán voltam a 12 hetes UH-on. Nagyon jól viselkedett a kicsi, járt keze/lába, még integetett is. Kiwi nagyságú a kis drága. Levették a vért a kombinált teszthez, 2 hét múlva lesz eredmény.
Röviden ennyi!
K.
Szia Kini!Örülök hogy írtál!És hogy kicsit jobban is vagy!
Meg hogy az uh-is rendben volt.:) A mensesem szerrint én is 6+1 leszek mikor megyek uh-ra :)
Sziasztok! De jó Kini hogy írtál!!!!!!!!!!!!!!!!
Végre a 13. hétbe léptél, remélem lassan el,múlnak a rosszulléteid! Neked meg van engedve hogy zugolvasó legyél;) Nem tudsz nekünk képet linkelni a kisbabádról?????
Látod Klau, azért csak van valami!!!!!! Egyszer velem is volt olyan, hogy tök fel voltam fúlyódva úgy középidőtől, a végén a gatyámat sem tudtam begombolni!:) Aztán nem lett belőle semmi sajnos, pedig szinte biztos voltam benne, és nem is értem hogy akkor mire fel volt az a nagy haspuffadás. Tuti valami biológiai folyamat volt!
Vicus, ha te is mész UH-ra, feltétlenül kérj képet, vagy vigyél gépet, és fotózd le a kicsit nekünk!!!!!!!
Krisztike, mi újság? Anyudéknál vagytok már?
Én ma jó sokat sétáltam és kertészkedtem, nagyon kellemes volt kinnt lenni!!!!!!!!!!!!!:) Jó éjjt csajócák! Irszi
Kini ez naon édes!!!
Ahh én is akarok ilyet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!