Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Szép jó reggelt..
Még mindíg nincs semmi...és már hajnal egytől nem alszom mert félek.Nem fáj semmim,még a mellem sem. És ez nem bíztató jel...menses görcseim sincsenek....csak néha szurkál a hasam....de szinte semmi tünetem..
Csak h.3napja késik...
Klaudia ez épp elég jó jel! Nagyon drukkolok!
Én szarul vagyok egész éjjel nem aludtam.Vettem tegnap stodalt meg C vitamint remélem ma már jobb lesz.Ráadásul ma ketten leszünk Noémivel,mert a férjemet behívták dolgozni :S és főzni is kell :(
Boldog szülinapot Pixi!
Klau, Te jó ég, babás vagy!!!! Tesztelj már könyörgöm!!!!!
Krisztike, Te is babásodni fogsz, hidd el! Olyan jó, hogy megint érezted a repedést :) Mondtam, hogy hat még a closti 2 hónap múlva is!!!!!!
Kinike, remélem minden nap jobban leszel és élvezed a pocaknövesztést!!!
Szilvusom, imádlak és olyan jó, hogy megoldódik a lakásgond is. Hamar teljen le a részlet és Tiétek a lakás :)
Irszikém, őrülten drukkolok! És igen, clostit kapok megionallal.
Csajok, most voltam UH-on!
15, 14, 13, 12 mm-es tüszőim vannak!!!!!!!
Hétfőn lesz inszem!
Meli
Vicus, nagyon hamar gyógyulj meg!!!!
Meli
Meli nyugi holnap reggel tesztelek.. Ha addig nemjön meg...
Jah amit még elfelejtettem irni h.3napja szintelen vmim van mensi helyett..de nem sok...
Jajj naon félek a holnapi teszttől...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!