Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Boldog szülinapot Pixike:)
Jaj Klau,nagyon szoritok:)
Ne félj a teszttől,az nem jó jel,ha félve tesztelsz:)
Semmi baj nem lesz,csináltál már tesztet és a negatív energiát sem szabad bevonzani!!!!!!!!!!!!!!
Én hiszek ebben,csak pozitivan!
Nekem nem ám ugy állsz neki tesztelni,hogy ugysem sikerült,mert megverlek:D
Melim!
Látod,mondtam én,hogy nyugi:))
Krisztikém!
Remélem minél előbb átesel a laparon:)
Irszikém!
Ezerrel drukkolok,minden okés lesz meglátod!
Amugy a boros sztori nálam is igy zajlott minden honapban,jol bebasztam és kibögtem magam:D
Most itt áll a pálinka a hütőbe,most nem nyulhatok hozzá:(
De kibirom:D
Ugy látszik a BÖTYÉK már csak ilyen alkeszok:D
Na majd irj mit mondott a doki!
Kini!
Remélem már nem kinoz a kis manó:)))
Ird le a méreteit,hadd hasonlitgassak:))
Még nem tudni mi van a kis lábai között???:)
Vicus!
Gyogyulgass,a todal nekem is bejött!
ÉS méz,méz,méz.....
Utálom a mézet,d emuszáj...:)
Remélem nem hagytam ki senkit:)
Szilvi
ja a borozás meg bőgés nálam is így volt mikor megjött....:D
Klau szerintem már ma is tesztelhetnél :)
Én tiszta ideges vagyok holnap megyek uh-ra és Én nagyon úgy érzem hogy ikreim vannak :D na holnap kiderül
sziasztok... Teszteltem,de negativ lett megint.És ah.letettem a tesztet elkezdtem vérezni...
Ezt nem hiszem el :'(
Nah mind1 ma tuti leiszom magam
Sziasztok!
Klau, sírd ki magad, ahogy én is teszem minden hónapban ilyenkor, mikor megjön :(
De aztán ahogy közeleg az ovulációnk ideje, úgyis mindig belelkesülünk :) Csak ez vihet közelebb a babánkhoz :)
Kinike, írj picit többet! Mit érzel? mennyit tudsz enni? Jobban vagy? Érzed már, hogy mocorog a picikétek?
Krisztikém, most a legnehezebb, mikor cammognak a napok és baromi lassan teli a dpo :( De pozi lesz a teszted!!!!! Jókor akcióztatok, most biztos összejött a picikétek!
Pixike, nem vagy babás? Gyanúsan hallgatsz :)
Irszikém, nagyon-nagyon drukkolok Neked is, hogy végre kopogtasson a gólya az ajtótokon :) Istenem, de jó lenne!!!!!
Szilvusom, drága hogy vagy? Mikor mész legközelebb UH-ra?
Mit érzel? Írj már minden tünetet le!
Én ma szúrtam magam utoljára. Félek attól, hogy hétfőre túlnőnek a tüszők. Számításaim szerint (ami mindig bejött eddig) hétfőre lesznek ekkorák a tüszőim:
27mm, 26mm, 25mm, 24mm és hát elég nagyok ezek már sajnos :(
Nagyon feszül a petefészkem, de már csak ez az utolsó hónap, a LEGUTOLSÓ ESÉLYEM.....
Lányok, úgy alakulnak a dolgok, hogy jövőhét hétfőtől én már végleg feladom a babagyártást. Rajtam kívülálló okok miatt...
Meli
Klau, nagyon sajnálom, hogy negatív lett a teszt! Meg is jött rendesen?
Szilvi: a 12 heti UH adatait tudom csak leírni, mert azóta nem láttam, csak hallottam a kicsit. 12+1-nél 61 mm volt a kis Drága. Állítólag 2 nappal nagyobb, mint az ilyenkor szokásos :)
Legközelebb valamikor január elején megyek a 18. hetire. Jó lenne akkor megtudni,hogy vajon ki van odabent.
Egyébként rosszullétek terén egész jól vagyok! Bár sokszor savas vagyok és ez elég vacakká teszi a közérzetem, de ennek ellenére csak erősödnöm kell. Még mindig nem híztam, maradt az 5-6 kg mínusz. Pocakom elkezdett picit nőni, de szerintem kismama nadrágot idén már nem kell vennem :)
Pixike: boldog születésnapot kívánok így utólag is!
Meli: ne aggódj a tüszők miatt kérlek! Tiszta lelki beteg leszel! Én egy pénteki napon reggel voltam uh-n, 12 és 14 mm-esek voltak és utána szerdán vagy csütörtökön repedtek meg. Illetve abból lettem babás és utoljára kedden este voltunk együtt:) Érted........... :))))
K.
Sziasztok
Rendesen megjött totál kivok...sosem késett ennyit erre tessék....megvárta mig tesztelek... Miért vok ennyire szerencsetlen??!! Mi a fenéért nem sikerült már megint?
Ha nincs baba miért késett?:;(
Csajok most padlóra kerültem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!