Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Sziasztok Lányok!
NAGYON-NAGYON-NAGYON IMÁDLAK TITEKET, ÉS NAGYON KÖSZÖNÖM, HOGY MINDENKI IMÁDKOZOTT ÉS DRUKKOLT ÉRTEM :)
Jaj, úgy fel vagyok ám dobódva, mint még SOHA :)
Mérges is vagyok nagyon, hogy 5 inszemnél soha nem harcoltam ki a doki szerint nem létező repesztőt, mert most nem hiszitek el, de óramű pontossággal repesztett.
Olyan iszonyatosan fájt a hasam, hogy a hajam égnek állt, de édes fájdalom volt.
Majd kiszakadt középen a méhem és két oldalt a petefészkeim.
Azt a fájdalmat, esküszöm szülési fájáshoz hasonlítottak, annyira fájt, hogy még a fenekem lyuka is zsiborgott...
Délben volt az inszem, előtte a doki megnézte a tüszőket, bal oldalon volt 1 és jobb oldalon volt 5!!!!
És este 7-kor pontban megrepedtek!!!!
Csajok!!!!!!
3 millió spermát kaptam vissza, és időben repedtem, 6 tüsző..... ennél nincs optimálisabb esély a babára.
Ne harizzatok meg érte, de most nagyon bízok végre a kicsikémben, én most úgy veszem, hogy bizony már fél napos a kis sejtecském :)
Nagyon fáj még mindig a hasam, úgy megyek mint egy anyóka, óvatosan ülök le.....
Hát a doki mondta, hogy szexeljünk rá este meg reggel, de lányok, én sírtam volna, ha hozzám ér a szerelmem, annyira fájt a hasam.
Krisztikém, most még jobban megerősítem, hogy mikor ülni sem tudtunk, annyira fájt a hasunk, akkor bizony megrepedtünk tutira!!!!
Klau, TE is babás leszel, bízzál benne!!!!!
Irszike, meglesz a megoldás, bízzál benne, itt mindenki babás lesz!
Pixike TE is! Mindent bele, mindenki babásodjon!!!!
Szilvusom, nagyon hálás vagyok, hogy ennyire drukkoltál, nagyon jól esett ám :)
Lányok, jöv.héten vasárnap már tesztelhetek :)
BABÁT AKAROK SZENTESTÉRE!!! PONT 24-RE NEM VÁROM!!! A KICSIKÉMET VÁROM :)
Meli
Csajok, még most is szétszakad a hasam :) Ülni is alig bírok :)
Hurrá :)
Meli
Meli naon örülök ennek a pozitiv eredménynek„!Látod mondtam h.most menni fog!!!
Ugy hiszem h.naon szép ajándékot fogsz kapni karácsonyra:)
Így van Krisztike, karira oltári nagy pozi tesztünk lesz :)
Babát hoz a Jézuska :)
Érzem!!!!
Meli
Amúgy mikor én terhes lettem anno a gyerekeimmel, csak hasgörcsöm volt, meg barnáztam mensi helyett, de ahogy neked is Kriszti, nekem sem fájt a cicim :)
Klau, nagyon jól esik, hogy drukkolsz, hálásan és szívből köszönöm!!!
Én már nagyon szeretnék babásodni, minden vágyam :)
Meli
Csajok, mindenkinek küldöm, hozzon szerencsét és hozzon babát!!!!!
Sajnos csak a pregnyl tüszőrepesztő miatt lett a mai tesztem pozitív, mivel 5000NE egység HCG-t tartalmaz (ami miatt álterhesnek érzem magam, hányingerem van, szédülök), de bízzunk benne, hogy a 10.dpo-ra kiürül és akkor már a babámat mutatja ki a teszt.
Azért valahol nagyon jó érzés volt most nézegetni az álterhességi tesztemet :)
HOZZON MINDENKINEK SZERENCSÉT, EZ A KABALATESZTÜNK!!!!!!!
Meli
(azért remélem, hogy tényleg hamarosan kiürül a szervezetemből a pregnyl hatása, ugyanis tényleg tesztelni akarok a 10.dpo-n. Már 4 napja szúrtam be a repesztőt és még mindig ilyen erős pozi a teszt tőle. meddig vajon?)
Jajj Meli, nagyon sokat gondoltam Rád! Szinte átjött a monitoron keresztül a boldogságod!!!!!
Kérlek szépen, próbáld kibírni tovább mint 10 DPO. Tudom,hogy nagyon nehéz, de próbáld meg!
Nagyon fogok drukkolni :)
Krisztike: holnap fogsz tesztelni? Vagy vársz még?
Én emlékszem keddi napon volt az utolsó vérzésem, általában 28-29 napos volt a ciklusom. 4 hét múlva szerdán teszteltem pozitívat. Az lehetett a 14 vagy 15 DPO.
Ti hisztek abban, hogy PÉ előtt nagyobb az esély a leány gyermekre, PÉ-kor pedig kisfiúra?
Mi kedden este bújtunk össze (előtte vasárnap, az szerintem esélytelen volt) és utána max 24-36 órán belül repedtem.
K.
Hát Kinike, én ugye mindig a 14.ciklusnapon repedek.
A fiamnál a 10.napon voltunk együtt, a lányomnál a 11.napon.
Tehát ez rácáfol elvileg :)
Én mind a kettőnek örülnék, csak jöjjön már :)
Meli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!