Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Sziasztok imádott lánykáim!!!!
Annyira szeretek mindenkit :) :) :)
Kriszti, miért nem ma teszteltél? Olyan nehéz kivárni a reggelt :) Jobban izgulok, mint Te :)
Nekem ma elkezdett picit szurkálni a két petevezetőm, olyan kis csipkelődős :)
nagyon bízom a karácsonyi csodában :)
Meli
Olyan mensisem fáj a hasam :( Pedig még csak a 4.dpo-n vagyok
Meli
sziasztok....
Meli alig várom h.pozit tesztelj:) lehet h.azért vannak mensis görcseid mert most ágyazódik be a kis picurkád:)
Kriszti én annyira szoritok neked....holnap jo korán ird meg h.mi az eredmény:)
Rólam: már elmult a mensim,érzem ah.nőnek a tüszők...hát majd kiderül h.nekem mikor sikerül....a baba!!
Addig is szorítok nektek csajok!!!
Sziasztok lánykák:)
Ma voltunk dokinál,Lilike szépen növöget,már 900gr:)
Kicsit nagyobb a koránál,de nem sokkal,azt mondta a doki,hogy szép baba lesz és minden oké vele:)
Harántfekvésű baba eddig,de nagyon remélem hogy szépen lassan befordul:)
Képet nem tudtam kérni,mert nem volt jo a gép és a cukor vizsgálat eredményét is csak a gépben tudtuk megnézni,mertt kinyomtatni nem lehetett,de ott is minden oké a cukrommal:)
Velem semmi küli,néha nehézkes a mozgás,ágybol felkelés,ülés meg a hasonló dolgok:)
Iszonyazos sok savam van,csak ugy marja a torkom meg a nyelőcsövem és eddig kiprobáltam mindent,a rennie az ami talán jo,de az is csak ideig óráig!
Most majd veszek gaviscont,hátha....
Szednem kell a vitamint továbbra is és a magne b6-ot...
Krisztikém,alig várom,hogy holnap legyen:))))Irj rögtön:)
Klau!
Vegyél erőt magadon és menj dokihoz,hogy minél előbb sikerüljön az a baba:)
Látod nekem is az első nehézkesen ment,aztán reni meg spontán 3 honap alatt sikerült!!!
Ha másképp nem megy,akkor segiteni kell és kész,nem szégyen az még fiatalon se!
Melikém,vigyázz a kis manora a pociban:))
Kini!
Örülök hogy már jobban vagy,lassan eljutsz arra a pontra,hogy nem is fopgod érezni hogy babás vagy:)
Nekem is volt olyan a hányinger után,hogy nem éreztem semmit,tök jó volt,most meg ez a sav kinyir:S
Nagyon rossz,szinte semmit nem ehetek,ihatok,mert mindentől van:S
Neked nem kell menned genetikára?
Irszi!
Remélem ilyen hamar fiog menni az összes dokinál a góckutatás:))
Drukk csajok mindnekinek,olvaslak ám benneteket mindennap és nagyon várom a holnapot:))))
Szilvi
Klau, nem akarod kipróbálni a clostit?
Tudok adni, ha úgy gondolod!!!!!!!!
Meli
Meli kipróbálnám szivesen...:) de nem tom h.kell szedni:) ha neked nincs rá szükséged elfogadom!!!
Köszönöm
Várlak Kriszta és drukkolok:))))
Szilvi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!