Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Csak egy tévhit, gondoltam rákérdezek :)
K.
Ebben én sem hiszek:)
Viszont az afp eredmény eddig bejött nekem:)
A lányommal is alacsony volt és a pesti genetikán is akiknek alacsony lett,mindnek kislánya lesz:)
Nekem is alacsony lett,és kiscsajszi:)))
A fiamnál 1 felett volt...azt hallottam és olvastam ha valakinek 1 alatt van akkor nagy valószinüséggel kislánya lesz,nekem bejött kétszer is,de gondolom kivételek vannak.
Szilvi
Sziasztok! Nem bírom ám nélkületek;)
Kriszti, a néha azt jelenti, hogy nem minden nap, hanem 2-3 naponta! Az azért nem rossz:)))))))
JAjj Kriszti, ott kell hogy legyen az a kisbaba a pocikádban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Meli, de gyönyörű az álterhes teszted!!!!! Olyan jó volt nézegetni!!!!! Hozzon szerencsét, és kisbabát nekünk!!!!!!!
Örülök hogy minden jól ment az inszemen!:))) NAgyon drukkolok, és KÍMÉLD MAGAD!!!!!!!!!!!!!!!! Látod, most legalább a szervezeted is kiköveteli!!!!!
U T R O G E S T A N ! ! ! ! !
Ugye nem felejted el??????? Imádlak, és nagyon szorítok!!!!!!!!!!!
Krisztike, olyan szépeket írtál! Jól esik hogy ezt gondolod rólam, erőt ad hogy azt írod erős vagyok:) Tényleg:) Köszönöm...
Klau, Pixi, beköltözik a ti pocitokba is az a baba hamarosan!!!!!
Kini, úgy örülök neked!!! Írj sokat! Szilvike, te is:))))
Én kicsit hiszek ebben a babonában... mi az első hónapban ki is próbáltuk, csak aztán onnantól a véletlenre bízzuk:)
A pociforma is nagyon árulkodó lehet! Kérünk pocifotót!!!!
Vicuska, hogy vagytok????
Olyan jó ez lányok, már három kismamánk van!!!!!!!!:) Jó arány:)
Elkezdődött a góckutatás, a fül -orr gégén vettek mindenféle kenetet tőle, és kapott arcüreg és mellkas rtg beutalót. Hétfőig talán el is tudja intézni, és addigra megjönnek a kenet eredmények.
Aztán mehet a fogászatra -remélem- jövő héten.
Tényleg elég gyorsan megy:)
Még ajánlotta a dokim aszisztense a reumatológiát ás a bőrgyógyászatot is a prosztata előtt. Hátha. A térdei szoktak fájni, jó lenne ha ott lenne a góc, és gyorsan kezelhető is lenne......... Puszi csajok!
Krisztike, szorítok! Meli, neked is nagyon! Nézzétek a babanövesztős videót!!!!!! Irszi
Ja, és azt mondta a doki, hogy szerinte a fül-orr gége része negatív. Csak azt nem tudom hogy ennek most örüljek-e vagy sem...
Na mindegy, örülök:)Irszi
Sziasztok!
Irszike, hamar elrepülnek a vizsgálatos napok, meglásd meglesz ám a baj forrása, kikezelik pikk-pakk és azonnal terhes leszel, ez biztos így lesz :)
Már alig várom, hogy bejelentsd, hogy babás vagy :)
Krisztikém tesztelj kérlek! Nagyon drukkolok!!!!!
Irszi, még nem ettem utrogestant.
Bármikor elkezdhetem???
Csajok, 37.2 a hőm :) Mást nem érzek sajnos.
Meli
Meli, az utrot már szedheted! Az inszem után rögtön lehet... :) Nagyon drukkolok!
Krisztike: hogy írhatsz ilyet, hogy elfelejtelek Benneteket? :))) Mindig be-bejelentkeztem, hogy szarul vagyok és olvastalak is Benneteket...
K.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!