Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Pixi! Ne haragudj, a múltkor csak átfutottam leveleden, és el sem olvastam az utolsó mondatot...
Hogyhogy hirtelen így döntöttetek? Eddig soha nem írtál arról, hogy ekkora anyagi gondjaitok lennének. És mi az hogy talán jövőre? 2 hónap múlva jövőre lesz...
Különben is, mire az a baba megszületne... és magán orvoshoz járni sem kötelező!
Arról nem is beszélve, hogy látod, nem nagyon igyekszik, szóval ha csak simán nem védekeztek is valamilyen próbálkozás, még ha nem is nézed a középidőt. Nem tudtok másodállást vállalni? Akár újságkihordást, bébiszitterkedést, bútorcipelést, takarítást... Mi mind a ketten másodállunk is...
Vagy kötöttet, vagy csak alkalmankéntit, bármit!
Nem vesztetek össze valamin? Meg régebben volt az az ügy, emikor egy csaj kiírta valahová hogy a párod... tudod. Nincs köze ennek hozzá?
Bocs hogy kérdezgetlek, de olyan fura vagy nekem!
És igen, fél éve olyan dolgokat is megbeszélünk, amiket mással nem. Te is ott voltál velünk az elejétől....:(
Persze ha ez egy komoly döntés, akkor megértem hogy nem akarsz minket olvasgatni, bár annak is nagyon örülnénk, ha legalább havonta hírt adnál magadról....
Meli! A spermák vígan elélnek 3 napig, sőt, én már 5 napot is többször hallottam. Mondom, nekünk is akkor volt tökéletes az időzítés, amikor azt hittük, már réges régen lecsúsztuk a dolgot.
Viszont- tök jó hogy ha nem sikerül mégsem, lesz még egy inszem:) Addig is van időd felkészülni. ÉS a Jóságos Öreg Mikulás hátha olyan jó lesz hozzád, hogy kisbabát rak a puttonyába:) Egyébként az orgazmusra én is esküszöm:)
Ez a repedés is olyan dolog... Nekem a PG 53 pl. nem mutatta hogy termékeny lennék abban a bizonyos ciklusban... NAponta 2* néztem méhnyaknyákból, hogy ha esetleg lecsúszom az ovu tesztekkel a repiről, akkor így fülöncsípjem. Semmit sem mutatott!!!! Aztán tessék...
Majd kiderül:) Lehet hogy a babák szeretnek titokzatosak lenni:)
Krisztike? Hogy vagy?
Vicus?
Klau! Elmúlt már végre? Hányadik napon jársz?
Szilvike, hogy van a szemecskéd? ÉS a babócánk?
Nekem ez a 9. ciklusnap. Szerdán kell elkezdenem krémezni, úgyhogy a szerdai szex a legfontosabb:) Az a 12. nap, és elviekben a 13.-on repedek.
Ja, rábeszéltetek, kidobok az ablakon 200 forintot:) Holnap reggel csinálok egy tesztet a kedvetekért! Nem tudom hogy holnap leszek-e netközelben, de megígérem, ha pozitív, akkor azt még reggel megírom!
HA negatív, akkor ne sajnáljatok, hisz nemrég menstruáltam:) Szóval ezt most csak a ti megnyugtatásotokra...:) Irszi
Pixi annyira rossz lesz nélküled.
Nekem 2 napja mult el a mensim.
A párom szerint lazuljunk el...es majd januárban kezdjük előről..Hátha most sikerül majd.
Meli ne add fel még ezt az inszemet....hátha sikerül...
Igen, ha hasznos, akkor a zöld kezecskére nyomsz, és felpontoz. Én már ugrottam is egyet ; mintha 84 lettem volna csak, most meg 85:) Köszi!:)
Klau, akkor én meg neked nyomok párat, bár akkor már mindenkinek, hisz nekem hasznos amit írtok:)
Pixike, igan, én is ugyanezt érzem amit Kriszti is írt!
nekem te vagy a kabalamalacom -már ha nem haragszol meg érte, de biztosan csak rötyögsz:)
És én is büszkélkedni szeretnék neked! Olyan fontosak vagytok nekem lányok!!!!!!!
Egyébként miattatok most nem fogok tudni elaludni.... már tök izgulok, holott baromság, hisz tudom hogy nincs semmi... de hát a tesztelés az mégis tesztelés:) Irszi
Irszi belénk rakta a frászt:D
Jo lenne ha jelentkezne mi is van,de jo lenne ha pozi lenne és most azért nem ir,mert örömködnek a férjével:D
Drukkolok nagyon:)
Pixike!
Sajnálom,mi van veletek...De mire jön a baba,az még 9 hónap,addigra ujra nyár lesz és hátha rendeződnek a dolgok....
tudod mi se vagyunk fényes helyzetbe,de a mai világba ki van????
Na meg ha nehezen jön a baba,attól még dokihoz el tudsz járni,hogy segitsen!!!
Megint Irszi véleményét osztom:))
Lassan már nem is kell irnom,mert Irszi leirja a gondolataimat:)))
Velem semmi nincs csajok,babóca mocorog sokat:))
A szemem még mindig ugyanaz,várjuk a 20.-át,aztán a 23.-át:))
De közte megyek uh.-ra is az én dokimhoz,ugyhogy a jövö hetem be van táblázva:S
Ma van a házassági évfordulónk is,ugyhogy agyalnom kell valamit apának:)))
Na majd kiderül:)
Lányok drukkolok,ebbe a hpnapban valakinek pozit kell tesztelnie!!!!
Hajrá csajok:))))
Szilvi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!