Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
egyél sok fehérjét Kriszta!!!
Sajt,tojás,tej akármi,de éppenhogy a minimum a nyálkahártyád,mire ágyazódik a baba,addigra legyen vagy 10 fölött!A fehérje vastagitja,meg az e vitamin!!!
Ez komolyan mondom!
Sz.
Kérdezd Melit,ő is eszi az E vitamint és szép vatag a nyálkahártyája!
Sziasztok kislányok!
Ne harizzatok, hogy nem jelentkeztem :(
Nagyon szomorú vagyok. Ma voltam UH-on. Ma vagyok a 12.ciklusnapomon, és általában a 15.cikusnapon reped a tüszőm!!!!
Ezt már megfigyeltem 6 hónap alatt.
A doki ma UH utána azt mondta, hogy hagyjuk abba a stimulálást, nem lesz inszem. Nem nőnek kellő ütemben a tüszőim.
A 9 db-ból csak két nagyobb van.
Az egyik 15mm-es a másik 18mm-es. Ez meg kevés neki.
Azt mondta, hogy pénteken tuti nem fog megrepedni csak vasárnap és hogy vasárnapra megpusztulnak a spermák bennem. Nem tudják kivárni a repedést. Max. 1 napig élnek bennem, mert már idősebb a párom.
És hogy ha pénteken felrakja a cuccot, tehát inszem lesz, akkor úgyis kinyiffannak vasárnapig :(
Nincs értelme. De én kértem, hogy ha már egész hónapban szúrtam magam, legalább rakja fel az adagomat :(
Most kész vagyok. Oda az egész. És azt mondta, nincs értelme további inszemnek :(
Meli
Megkértem rá, úgyhogy péntek 4 órakor felrakja a cuccot, persze ha lesz mit felrakni.
Remélem, most nem nyírják ki a spermákat, mint múlt hónapban.
Meli
Meli,sajnálom,de nem maratt más már mint a remény! Lányok ma egy ismerősöm bejellentette hogy 2 hónapos terhes és a legszebb az hogy a nyár végén is az volt de nem tartotta meg és ez is csak becsúszott neki :( annyira szomorú vagyok :(
Pixi
Sziasztok Melikem annyira sajnalom :-(((( de hatha!!!Kerlek remelj es szexeljetek is tudod abbol is lehet baba barmikor nagyon drukkolok!!!Pixikem nema na!!Ne legyel szomi!Van akire raneznek terhes lesz van aki meg megkuzd erte.Mi a 2.kategoriaba tarozunk de hat ez van.Most mit csinaljunk?Semmit csak varunk.Mikor mesz mar ahoz a dokihoz?!?!!!!Megclostiznak aztan olyan babas leszel hogy majd csak lesunk :-D
Na voltam a vervetelen frankon beertem dolizni is ugyhogy kiralysag volt :-) mar du.meg volt az eredmeny 4 utan mehettem volna erte de holnap reggel a dokim ugyis megmondja ugyhogy inkabb megneztem a barataim uj lakasat :-) Mert sztem nincs amugy gyulladasom.En ugy erzem.Amen :-) Na holnap nogyogyasz aztan irom hogy mizu!De ugy orulok h.nincs mehszajsebem Csajok :-D:-D:-D attol ugy fostam :-) Na puszonyuszo es mindenkinek szexelos estet kivanok!!Hajra!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!