Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Sziasztok lánykák! Meg vagytok ti veszve!:DDDD
Miért is kéne tesztelnem?:D Azért mert olyan korán jött meg???? Dehogy tesztelek!:DDD De édesek vagytok!
Hát ez nagyon tetszik:))))
Én azt gondolom hogy rendes mensi volt. Tünet semmi. Bár most is olyan furán érzem magam, de szerintem benyeltem valamit a lurkóktól, és küzd vele az immunrendszerem. De jó lenne ha nektek lenne igazatok!!!! Egyébként mindjárt bemásolom az ehavi horoszkópom! Soha sem olvasom el! Ez is most csak véletlen. de.....
Ide süssetek:)))):
Novemberi horoszkóp
KOS: November első napjai kedvező tendenciákat indítanak el a Kosok életében.
Egyetlen bajuk lesz ezzel: túl lassan. Sőt a Merkúr hátráló mozgása november 7
és 27 között látszólag egy helyben toporgást mutat. De ez csupán vizuális tévedés.
Igenis zajlanak a dolgok, de belül, ami kifelé csak a hónap végén fog látszani. Közben
munkahelyi személyi és/vagy pozícióbeli változások is várhatóak. 27-én és 28-án
mindenkinek, így a Kosoknak is vigyázniuk kell magukra és az értékeikre.
Ezt pedig olvassátok el.:) Ördög Nóri kismama, aminek én végtelenül örülök. A haja nekem -sem- tetszik így, de egyébként szerintem nagyon aranyos. Én egy ideje figyelgetem, nekem olyan fura volt, és úgy megörültem amikor kiderült!
Hát még annak -csak mert kimondta hogy igenis, sokan vagyunk akiknek nehezen jön de jön, és ez nem betegség, ilyen van sajnos...- hogy lombikkal! Íme az a bizonyos blogbejegyzés, amiből a tévében csak részleteket idéztek. Nekem sok erőt adott!!!!! A közepe felé van a lényeg...
Pusszancs mindenkinek! Irszi
JA, az nem írtam, hogy megyek akupunktúrára:)
És szorgalmasan szedem a BAch virágterápiás cseppeket, amiket "babacsalogató-stresszűzőként" kaptam. Az akupunktúrát már nagyon várom!!!!:) Irszi
Sziasztok drágáim!
Tegnap 11-kor apa leadta a cuccot, fél 4-re mentem vissza és olyan dögök voltak, hogy csak 6-kor kaptam vissza. Addig vártam két és fél órát a váróteremben, már kiabáltam, hogy megetetem a dokival a spermákat, ha nem enged be!
Hülyének néztek, azt hitték meghibbantam!!!!!!!
Aztán nehezen talált be a doki a méhszájamba és mikor kész volt, nagyon véreztem :'(
Sajnos tegnap nem repedtem meg, de ma apával picit rásegítettünk, Szilvusom tanácsára 1-2-3 orgazmust produkáltunk és máris megrepedtem ma fél 12-kor :)
A bal oldalam repedt, remélem a jobb is fog!
A centrifugálás után maradt 9 millió, de abból 3 millió mozgott csak, a többi egyhelyben mozgolódott.
Az a baj, hogy nagyon-nagyon-nagyon lusták és lassúak, nem célirányosan mozognak :(
Ez van.
A doki mondta, hogy mindenképp kell a 6.inszem a lombik előtt, úgyhogy még dec-ben meglesz a 6.inszem mikuláskor :)
Lányok! Babásodnunk kell!!!!! Valaki kezdje már el végre :)
Pixi! Miért nem tudjátok most vállalni a babát? Mi történt?
Pixi neeeeeee!Mi torten most mi van hat ugy akartad a babocat!!!:-(((((nemá!nem hagyj itt minket!Elmondod hogy mi a baj vagy miert dontottwtek igy????Ne hagyj itt minket foleg ilyen gyorsan hogy azt se tudjuk mi van.Fel eve irkalunk egymasnak!Tudom hogy akarod a babat!Mi a baj????
Irszikem!Nem ezed magad babasnak?Ha egy kicsit os igen ellohetnel egy tesztet a kedvunkert :-) az akupunktura Kininek is segitett valszeg mert babas lett ugy nagyon kivanom hogy neked is bejojjon :-) Melikem orulok h.repedtel es ra is segitettetek :-) drukkolok nagyon!!!puszi csajok!Pixike ne menj el :-(
Pixi mi történt?
Irszi tényleg csinálj egy tesztet kérlek. :)
jó reggelt! a pénz ami beleavatkozott a baba vállalásba :( ez már több hónapja így ment de ez már a vége :( próbáltunk gyűjtögetni de sajnos hogy így jönn a tél is,ha magunkat nem tudjuk eltartani akkor egy kisbabát sem :'(
Puszi nektek!
Nagyon sajnálom Pixike :'(
Remélem, hamar rendeződik az anyagi helyzetetek és akkor azonnal összejön a kisbabátok :)
Hát lányok, engem kicsinál a szervezetem.
Nézzétek meg a görbémet! soha ilyen szar még nem volt!!!!
Tegnap kajakra éreztem a bal oldalon, hogy repedek! Nem tévesztem össze, higgyétek el hogy megrepedt mert már nem is fáj!
Erre meg ma reggel esik le a hőm???????? MIért csinálja ezt velem?
Mára már rég nem élnek a spermák amiket visszakaptam pénteken.
Péntek reggel adtuk le és az már ma halott cucc.
És ha ma esett a hőm, az azt jelenti, hogy leghamarabb holnapra repedek talán a jobb oldalon és ha holnap ugrik vissza a hő, és fent is maradt, akkor bizony az egész ovulációm eltolódott 2 nappal :(
Nem hiszem el, hogy megint nem sikerül az időzítés miatt :'(
Meli
Hát lányok most kezdek repedni :(
mind a két oldalon érzem.
Biztos hogy csak hajnalra reped meg és reggel már fent lesz a hőm, csakhogy már most sem élnek a spermák bennem :'(
Lőttek ennek az inszemnek is :'(
Meli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!