Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Tényleg korai volt még az a teszt Kriszta..:)
Meli máskor is volt ilyen magas a hőd?
Én nem tudom merek e egyeltalán tesztelni valamikor is :S
Nem szokott ilyen magas lenni. Nem tudom, miért ennyi. De az tuti, hogy nem baba van a dologban, hisze ESÉLYTELEN :(
Meli
Sziasztok!
Kriszti, korai volt, de nem baj, pont ezért vetted, hogy ilyenkor már tudj tesztelni!!!:)
Vica, drukk nagyon! Melikém, neked is!
Pixi édesem, te tényleg teljesen eltűntél?:(
Kinikénk, hogy vagytok?
Szilvus! Csodagyönyörű a pocikád! Bakker, nem is gondoltam hogy ilyen szépségesen hatalmas!!!!:) Olyan jó neked!!!!!:)
Nekem ma egész délelőtt irtózatosan görcsölt az alhasam, alig bírtam ki! Remélem ma repedtem:) Ezekszerint nem tegnap:) Tök jó, mert tegnap mi megtettük a magunkét:) ÉS ma is arra készülünk, úgyhogy nem tudok sokat írni:)
De jó lenne......
Mondjuk akkor, hogy ma vagyok a 0. napon:)
Csajok, készülünk hosszú hétvégézni, de nem tudom mikor menjünk! Fogalmam sincs hogy mikor fog megjönni... Így hogy készüljön az ember welnesselni?????:)
December elejében gondolkodunk, csak nem tudom hogy a 23-32 napos ciklusaim között hogy igazodjak ki...
Mindegy, majd lesz valahogy! Olyan még sohasem volt hogy sehogy ne lett volna, nem?
Puszika nektek! Kriszti, lesz abból pozi, drukkolok nagyon! Nem fájhat így a cickód a semmitől:)
Irszi
Kriszta!
Első tesztem a 10 vagy 11 napon olyan violt,mint most leirtad:D
időn tuli és olyan fehér csik,mintha valaki a körmét belenyomta volna:)))
Sokáig nézegettem,de azt gondoltam negativ:D
Kajak láttam a fehér csikot,de azt hittem hibás,hát nem volt az:DDDDDDD
Szilvi
Megy a drukk:)
Meli még ha lehetetlennek is tűnik,de csodák bármikor történhetnek. Vannak olyan dolgok amire nincs behatásunk,és nem értjük hogyan de még is megtörténik!
Bízni kell,az ad hitet és erőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!