Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Köszi Kriszta.:) bár ez még nem az igazi szülinap volt.:)
De nagyon jól sikerült a buli.Olyan jól érezte magát a Tündérkém!És az az öröm a kis arcán és a szemében hát elmondhatatlan érzés volt :)
Én is izgulok nagyon!Ekkora esélyünk eddig egyik hónapban sem volt...
Sziasztok!
Már csak 1-et kell aludni:))))))))
Elfutok a védőnőhőz és utána teszek fel képet:)
Aztán tippelhettek,holnap megmondom az eredményt,Irszinek ugyis van kedve:)
Irszikém!Két egyforma terhesség nincs,tehát ha nem fáj a cickód sebja,nem biztos hogy fájni fog,én is azt vártam állandoan,de nem fájt,na most majd leszakad,már akkorárk mint egy tejes kanna:D
Azt hittem hogy majd az elején már megduzzad,aztán sehol semmi,most meg.....
Krisztám!Lehet hogy lemondtál róla,lehet azért van most pont ott az a baba:)
Én is lemondtam róla,azért cipeltem a heverőt:D
Azt nesze neked:D
Na lánykák sietek,azt rakok fel képet még a mai nap folyamán:)))
Puszik!
Szilvi
sziasztok!
Teszteljetek már lányok! Klau, Vicus, Kriszti!
Muszáj, hogy pozi tesztünk legyen ebben a hónapban!!!!
Vicus, múlt hónapban is gyanús voltál, kérlek lőjj el egy tesztet, tuti most összejött.
Azonnal írj, ha van eredmény!!!!
Meli
Na jól van,egye fene :) Teszteltem reggel. És két csík van rajta.kb 15-20 perc után néztem meg.Halvány de jól látható.Viszont nem sikerül róla egy normális képet csinálnom :(
De ne írjatok semmit olyat még ne gratuláljatok! Tisztára remegtem még most sem hiszem el teljesen
De jó!! Vicus!!!!!!!!! Úr Isten!!!!
Nem baj, ha szar a kép, küldd át és kész, tuti látszik rajta valami.
10-es teszt volt? Mit érzel? Kérlek mondd el, hogy mit éreztél, mik voltak a tünetek, hogy baba van?
Írj le minden fura érzést, kérlek!!!!!!!!
Meli
Hányadik dpo-n vagy? De jó Neked :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!